roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Boy 182 kilo 52 yemek yiyorum ama kilo alamıyorum bir hap ilaç veya kilo aldıran herhangi bir yiyecek var mı?
Boy 182 kilo 52 yemek yiyorum ama kilo alamıyorum bir hap ilaç veya kilo aldıran herhangi bir yiyecek var mı?
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 16 Eylül 2023 #2 Aldığın kalori yaktığın kalorinden fazlaysa almaman imkansız. Ara öğünün bol olsun, fıstık ezmesi tüket (kalorisi fazla).
Aldığın kalori yaktığın kalorinden fazlaysa almaman imkansız. Ara öğünün bol olsun, fıstık ezmesi tüket (kalorisi fazla).
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 noclip dedi: Aldığın kalori yaktığın kalorinden fazlaysa almaman imkansız. Ara öğünün bol olsun, fıstık ezmesi tüket (kalorisi fazla). Genişletmek için tıkla... Metabolizmam çok hızlı hemen yakıyorum(koşmuyorum) metabolizma yavaşlatan birşey varmı?
noclip dedi: Aldığın kalori yaktığın kalorinden fazlaysa almaman imkansız. Ara öğünün bol olsun, fıstık ezmesi tüket (kalorisi fazla). Genişletmek için tıkla... Metabolizmam çok hızlı hemen yakıyorum(koşmuyorum) metabolizma yavaşlatan birşey varmı?
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 Sistem basit, vücut her zaman belli bir kalori yakar ve sen vücudun yaktığı kaloriden fazlasını vücuda sokarsan fazlalık sende kalır diyelim. Cici bebe, makarna, pirinç pilavı falan. Porsiyonları artır.
Sistem basit, vücut her zaman belli bir kalori yakar ve sen vücudun yaktığı kaloriden fazlasını vücuda sokarsan fazlalık sende kalır diyelim. Cici bebe, makarna, pirinç pilavı falan. Porsiyonları artır.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.932 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #5 Hayvan gibi yemek ye.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 LEGEND.35 dedi: Hayvan gibi yemek ye. Genişletmek için tıkla... Yiyorum zaten ama kilo alamıyorum
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.932 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #7 roademka dedi: Yiyorum zaten ama kilo alamıyorum Genişletmek için tıkla... Az yiyorsun demek ki çok daha fazla yiyeceksin.
roademka dedi: Yiyorum zaten ama kilo alamıyorum Genişletmek için tıkla... Az yiyorsun demek ki çok daha fazla yiyeceksin.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 LEGEND.35 dedi: Az yiyorsun demek ki çok daha fazla yiyeceksin. Genişletmek için tıkla... Saat başı makarna falan yersem alırmıyım? (Ucuz diye)
LEGEND.35 dedi: Az yiyorsun demek ki çok daha fazla yiyeceksin. Genişletmek için tıkla... Saat başı makarna falan yersem alırmıyım? (Ucuz diye)
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.932 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #9 roademka dedi: Saat başı makarna falan yersem alırmıyım? (Ucuz diye) Genişletmek için tıkla... Daha fazla şey kola cips ne bulursan yağlı kalorili göm dana gibi olursun.
roademka dedi: Saat başı makarna falan yersem alırmıyım? (Ucuz diye) Genişletmek için tıkla... Daha fazla şey kola cips ne bulursan yağlı kalorili göm dana gibi olursun.
suleymanGocmen Decapat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #10 Cips cicibebe pirinç falan ye kola iç yağlı ne gorursen al ye