Kilo alamama problemi

Hocam imkanınız varsa shake yapın benim de çok param yoktu ama 1 sene önce yapabiliyorduk yulaf, muz, yumurta, süt ve fıstık ezmesi malzemeleriyle shake yapıp içiyordum çok faydası olmuştu.

Cici bebe'ye bulaşmamanızı öneririm tamamen şekerden oluşuyor nerdeyse o şekilde alacağınız kilodan pişman olursunuz.

Son düzenleme:
Aynı boyda 100kiloyum. Sağlıksız yoldan kilo almak çok kolay, gazlı içeceklerin kalorisi yüksek oluyor, bol karbonhidrat ekmek tüket. Ne seviyorsan onu ye, ben tek oturuşta 2 orta boy pizza gömerim, hamburger patates severim, tatlı severim, köfte ekmek falan. Yani hiç mi bir şey sevmiyorsunuz nasıl 50 kilosun hiç anlamadım. Benim yiyip yiyip kilo alamıyorum diyen arkadaşlarım gerçekte fakirdiler hep maalesef.

Kilo almak sanılanın aksine pahalı bir şey değil. Asıl olay hızlı bir şekilde kilo almak istiyorsan kusmadan, kendini zorlamaktan geçer. Ben 2000 Kalorilik milkshake yapıyordum okula gitmeden önce. İçine yulaf, cici bebe, süt ne varsa koyuyordum. Dediğim ürünlerin paketini haftada 1-2 defa alsan yine hiç yoktan kendine günde 1000 kalorilik bir ek öğün yaratırsın dostum. Günde 3000-4000 arası almaya bak ama hep yağlı şeyler yeme. Sonra pişman olursun. Kilo alayım derken yağlı göbeği sarkık biri olursun. Ayrıca doktora git ve vitamin eksikliğin var mı diye bir tahlil yaptır. Ben kilo almaya başlamadan önce doktordan öğrendim D vitamini C vitamini ve B12 eksikliğim olduğunu onların takviyesiyle baya iyi alıyorsun.

Aynı boyda 100kiloyum. Sağlıksız yoldan kilo almak çok kolay, gazlı içeceklerin kalorisi yüksek oluyor, bol karbonhidrat ekmek tüket. Ne seviyorsan onu ye, ben tek oturuşta 2 orta boy pizza gömerim, hamburger patates severim, tatlı severim, köfte ekmek falan. Yani hiç mi bir şey sevmiyorsunuz nasıl 50 kilosun hiç anlamadım. Benim yiyip yiyip kilo alamıyorum diyen arkadaşlarım gerçekte fakirdiler hep maalesef.
Tek oturuşta rahat 1 ekmek yerim zaten hamur işinide yerim midem geniş ama nedense sık yememekten büyük ihtimalle kilo alamıyorum bundan sonra saatte bir tabak makarna yemeye çalışacağım minimum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı