Cips cicibebe pirinç falan ye kola iç yağlı ne gorursen al ye
Cici bebe, süt, yulaf, güzel uyku düzeni ve biraz da sevgiye ihtiyacın var. Son ikisi bende de olmadığı için ben de aynı senin gibiyim.
Şu sözü kilo almaya başlamadan önce ben de derdim. İnsanlar gülerdi. Şimdi kilo alınca anladım ne kadar komik olduğunu.Yiyorum zaten ama kilo alamıyorum
Tek oturuşta rahat 1 ekmek yerim zaten hamur işinide yerim midem geniş ama nedense sık yememekten büyük ihtimalle kilo alamıyorum bundan sonra saatte bir tabak makarna yemeye çalışacağım minimumAynı boyda 100kiloyum. Sağlıksız yoldan kilo almak çok kolay, gazlı içeceklerin kalorisi yüksek oluyor, bol karbonhidrat ekmek tüket. Ne seviyorsan onu ye, ben tek oturuşta 2 orta boy pizza gömerim, hamburger patates severim, tatlı severim, köfte ekmek falan. Yani hiç mi bir şey sevmiyorsunuz nasıl 50 kilosun hiç anlamadım. Benim yiyip yiyip kilo alamıyorum diyen arkadaşlarım gerçekte fakirdiler hep maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.