Kilo alamamak

125824

Hectopat
Yer
Manchester
Arkadaşlar 15 yaşındayım 62 kiloyum ama boyuma göre kilom az geldiği için kilo almam lazım oluyor, asıl probleme gelelim, bir günde 4, 5 defa büyük abdeste çıkıyorum ve sık sık ishal yapıyorum, geçmeyen ishal var, ve böylece daha da zayıflamış oluyorum ne kadar yesem de yine de kilo alamıyorum aksine veriyorum, sorun nerede olabilir? ( parazit tarzı şeyler olabilir mi? )

Son düzenleyen: Moderatör:
Parazit olabilme ihtimali var. Doktora görünün. Eğer bir rahatsızlık yoksa yalnızca yemek yiyerek alsanız bile çok sağlıklı olmaz. Aynı zamanda spor yapmanızı öneririm. İshal iken sulu içecekler tüketmemeye dikkat edin. Malum yaz aylarındayız, bu aylarda tüketirseniz ishaliniz çok daha kötü olabilir.

Doktora görünmenizde fayda olur.

Hocam sadece su ve ayran içiyorum içecek olarak onların etkisi var mıdır?

hocam sagliksal olarak bir rahatsizlik yoksa ve kilo alamiyorsan metabolizman cok hizlidir buyuk ihtimal bu yuzden gunde ne kadar kalori yaktigini hesaplaman lazim onun sonucu olarak bulk donemine girebilirsin gunluk vucudunun ihtiyaci olan kaloriden +600 kalori daha fazla alirsan ve bol ogunlu program yapip spora baslarsan hem kilo alip hemde kas yapabilirsin yedigin yemeklerin kalorisini not etmeyi unutmamalisin ben 15 yasindayim 162 40 kilo iken 1,5 ayda 45 kiloya ulastim

İnsanların verdiği cevapları çok dinlemeni önermiyorum bir an önce bir doktora veya uzmana başvurun.

Hesaplayabileceğim bir uygulama vs. var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…