Sabah kalkınca evi geziyorum. anneme günaydın deyip oturuyorum. telefon alıyorum. 1 saat sonra kalkıp salona geçiyorum. Kahvaltı hazırlanmasını bekliyorum. Kahvaltıya oturuyorum. Kalkıp bilgisayar başına oturuyorum. 1 saat oturduktan sonra kalkıyorum anneme bilgisayarı kapattım deyip odaya geçip oturuyorum ve telefona bakıyorum. Yarım saat oturuyorum annem ders yap diyor derse oturuyorum. Sonra kalkıyorum akşam oluyor bilgisayara oturuyorum.
Sabah kalkınca evi geziyorum. anneme günaydın deyip oturuyorum. telefon alıyorum. 1 saat sonra kalkıp salona geçiyorum. Kahvaltı hazırlanmasını bekliyorum. Kahvaltıya oturuyorum. Kalkıp bilgisayar başına oturuyorum. 1 saat oturduktan sonra kalkıyorum anneme bilgisayarı kapattım deyip odaya geçip oturuyorum ve telefona bakıyorum. Yarım saat oturuyorum annem ders yap diyor derse oturuyorum. Sonra kalkıyorum akşam oluyor bilgisayara oturuyorum.
Ee böyle olursanız zaten acıkmazsınız sabahları 30 dakika 1 saat yürüyüş yapıp buna ek olarak vücut ağırlığınızla spor yapabilirsiniz. Kendinize bir yemek programı hazırlayıp kilo alabilirsiniz.
Patates gibi bir rutinin var dostum, kusura bakma.
Sabah 7'de kalk, sıcak su koy. Kahve, yeşil çay yap kendine. Çık dışarıya, bisikletini al. Üşütmeyecek şekilde sür, hareket etmiş ol. Vücudun enerji harcamıyor ki, akşama kadar bilgisayar ders, bilgisayar ders. Ben de senin gibi yaşıyorum sınav senem olduğu için, daralıyorum. Yapma bunu kendine, imdandan sonra da 15-20 dk. kardiyo patlat.
Kilo almak yoğun ve uzun bir süreç, sadece yemekle olmuyor mental açıdan da uyum sağlamanız lazım yoksa 2 öğün yer 3. öğünde iştahın kesilir ve kilo alamazsın. Kendine bir hedef koy ve bunu şart bil, her gün düzenli olarak yaptığında kilo alırsın.