Kilo alımı için gainer alınır mı?

Nyde

Hectopat
Merhaba.
16 yaşındayım 50 kiloyum bir türlü kilo alamıyorum, genetik mi bilmiyorum ama babam da zayıf birisi.
Bu yaşımda kilo almak için Gainer alınır mı?
Neler yapabilirim?

Tek başına kilo aldırmaz, sadece ufaktan destekler o da pek fazla değil. Günlük 3000 civarı kalori alman gerekir ortalama olarak gainer ise 400 kaloridir.

Boy kaç? kalori hesaplamadan kilo almak zordur, neyi ne kadar yediğini bil ve günlük kalori ihtiyacını hesapla. Atıyorum kilonun artması için 2800 kalori alman gerekiyor ise sen yemeklerden 2500 kalori alıp gaineride ek olarak kullanırsan günlük kalorini geçmiş olursun ve bunu haftanın her günü tekrarlarsan kilo alırsın. Sadece gainer kilo aldırmaz.

Bu aralar kilo almak için o kadar çok yiyorum ki bazı geceler kusuyorum veya kusma derecesine geliyorum ama gerçekten işe yarıyor.

Boy kaç? kalori hesaplamadan kilo almak zordur, neyi ne kadar yediğini bil ve günlük kalori ihtiyacını hesapla. Atıyorum kilonun artması için 2800 kalori alman gerekiyor ise sen yemeklerden 2500 kalori alıp gaineride ek olarak kullanırsan günlük kalorini geçmiş olursun ve bunu haftanın her günü tekrarlarsan kilo alırsın. Sadece gainer kilo aldırmaz.
Boyum 1.72.

Bu aralar kilo almak için o kadar çok yiyorum ki bazı geceler kusuyorum veya kusma derecesine geliyorum ama gerçekten işe yarıyor.
Dediğim gibi kalori saymamak kilo almayı daha da zorlaştırır, 1.86 boyunda 63 kiloydum kalori sayarak 1 yılda 86 ya kadar çıkabildim. Çok yediğini sanıyorsun ama yetmiyor ya da her gün aynı şekilde yemiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı