DMN
Decapat
Ben tüm ürünleri bu markalar dışında almıyorum. İlla başka iyi markalar da vardır ama bunlar daha güvenilir.Hocam bunu alcam. Hepsiburada'da var mıdır?
Protein tozu peki hocam?
Ben tüm ürünleri bu markalar dışında almıyorum. İlla başka iyi markalar da vardır ama bunlar daha güvenilir.Hocam bunu alcam. Hepsiburada'da var mıdır?
Protein tozu peki hocam?
Gainerlarda çok şeker olabiliyormuş, az şekerli olanı bakıyorum da bulamadım.Ben tüm ürünleri bu markalar dışında almıyorum. İlla başka iyi markalar da vardır ama bunlar daha güvenilir.
Şeker dediğin korkulacak birşey değil. Kesme şeker yeme tabiki ama mesela 30-40 gram doğal şekerden zarar gelmez günlük.Gainerlarda çok şeker olabiliyormuş, az şekerli olanı bakıyorum da bulamadım.
Şeker dediğin korkulacak bir şey değil. Kesme şeker yeme tabii ki ama mesela 30-40 gram doğal şekerden zarar gelmez günlük.
Şeker dediğin korkulacak bir şey değil. Kesme şeker yeme tabii ki ama mesela 30-40 gram doğal şekerden zarar gelmez günlük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.