Kilo almak için beslenme tavsiyesi

Bilemiyorum. Diyetisyene git falan diyemem çünkü diyetisyenlerin programı hayvanlar için. Ve zaten gıda fiyatları malûm. Herkes günde 1kg kuruyemiş yemek ister elbet. Zaten adam ya beslenme fakiri olduğu için sana gelmiştir, ya da (nadiren) hastalığı vardır. Kısacası diyetisyene gitme. Yemekten önce tatlı yeme ve su içme. İştah arttırıcı bitkisel tozlar var onlardan alabilirsiniz. Buğday tozu gibi bir şey vardı GAINER diye satılan. Antrenman yap çünkü bunları yaparken kilo almaya başlarsın ve bunları yağa değil de, belirli bir kalıba dönüştürmen gerekir... Benden sana tavsiye, kilo olayını kafaya fazla takma. Çok fazla çelimsiz ve vitaminsiz değilsen sıkıntı yok. Her gün yatmadan önce 1 bardak süt iç.
 

1614269086552.png


Diyetisyene danışabilirsin.
 
Kaç yaşındasınız?
17.
Bilemiyorum. Diyetisyene git falan diyemem çünkü diyetisyenlerin programı hayvanlar için. Ve zaten gıda fiyatları malûm. Herkes günde 1kg kuruyemiş yemek ister elbet. Zaten adam ya beslenme fakiri olduğu için sana gelmiştir, ya da (nadiren) hastalığı vardır. Kısacası diyetisyene gitme. Yemekten önce tatlı yeme ve su içme. İştah arttırıcı bitkisel tozlar var onlardan alabilirsiniz. Buğday tozu gibi bir şey vardı gaıner diye satılan. Antrenman yap çünkü bunları yaparken kilo almaya başlarsın ve bunları yağa değil de, belirli bir kalıba dönüştürmen gerekir... Benden sana tavsiye, kilo olayını kafaya fazla takma. Çok fazla çelimsiz ve vitaminsiz değilsen sıkıntı yok. Her gün yatmadan önce 1 bardak süt iç.

Ya aslında benim spora gittiğim için besinleri fazla tüketmem gerekiyor ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden konu açtım.
 
Öğün sayısını arttıracaksın. Diyetisyen eşliğinde karar alman daha mantıklı ama fiyatlar malum. Sana tavsiyem sabah kahvaltıda süt içmen yumurta yemen, imkanın varsa bal yemen. Ara öğünlerde ise meyve ve biraz kuru yemiş yemen. Yemeklerde ise makarna ve pilav yanında da protein alacağın gıdalar artı olarak salata yemen ,(yediğin makarna mümkünse yağsız olsun). Ara öğünlerin herhangi birisinde süt içebilirsin ama unutma, sütü meyve yedikten 15 dk sonra içmelisin sebebi ise ikisinden birisi birbirinin bir şeyini kısıtlıyordu ama unuttum. Gece yatmadan önce ise yulaf ezmesi ve meyve yiyebilirsin yine. Totalde günde 6 öğün filan yemen gerekiyor, ben sana dediğim şeyleri yaparak haftada 2 kilo alıyordum tabii bunun yanında spor da yapıyordum. 73 kilodan 83 kiloya çıktım şimdi ise daha standart besleniyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı