Ara öğün yapmadığın için kilo problemi yaşıyor olabilirsin.
Ben mesela 1 yıl önce falan sadece 3 öğün yerdim 54 kiloydum aralara bir şeyler sokman lazım hiç boş durma bilgisayara bakarken falan da yemen lazım.
Şu an 67 kiloyum sporada gidiyorum 1 yıldır.
Ağzının boş durmaması gerekiyor. Spor yapmıyorsan cici bebe alıp akşam bilgisayar başında video falan izlerken açıp en azından günde yarım paket kadar bitirmek gerekiyor. Ben yaklaşık 2-3 hafta kadardır ekstra öğün yapıyorum. Yani 1 tabak yiyorsam ekstra tabak yiyorum. Muz, süt, bal, cici bebe, 1 ölçek protein ile shake yapıp içiyorum. 3 haftada yaklaşık 2,5 kilo aldım. Ağzım hiç boş durmadı ama. Her yemek sonrası Cicibebe garanti yiyorum. Hala da masamın üstünde yanımda Cicibebe var paketi açılmamış. Şimdi açacağım.
İşte sürekli Fast food yiyorum. Düzensiz besleniyorum aslında cevapları biliyorum fakat detaylar yok.
Aynen ama bunu her gün yapmalısın ben ilk başlarda 2 gün yerdim yerdim 3. gün isteksiz olur yemezdim bunun için disiplin lazım her gün kilo problemi yaşadığının farkına varıp yemeye devam etmelisin.
Ailen ile mi yaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.