doriyella Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 10 Ekim 2022 #31 Hoşunuza gidiyorsa yapın hocam. Çoğu kişi sigara da içiyor içme sağlıksız diyemiyoruz. Yaptığın şey sağlıklı değil ama senin kararın.
Hoşunuza gidiyorsa yapın hocam. Çoğu kişi sigara da içiyor içme sağlıksız diyemiyoruz. Yaptığın şey sağlıklı değil ama senin kararın.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.138 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #32 Yemek yemek ve yedikçe iyi hissetmek olabilir fakat yağlanmak neden hoşuna gidiyor anlayamadım açıkçası
Yemek yemek ve yedikçe iyi hissetmek olabilir fakat yağlanmak neden hoşuna gidiyor anlayamadım açıkçası
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 15 Ekim 2022 #33 LAglace dedi: Yemek yemek ve yedikçe iyi hissetmek olabilir fakat yağlanmak neden hoşuna gidiyor anlayamadım açıkçası Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım. Yağlanmak hoşuma gidiyor nedense.
LAglace dedi: Yemek yemek ve yedikçe iyi hissetmek olabilir fakat yağlanmak neden hoşuna gidiyor anlayamadım açıkçası Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım. Yağlanmak hoşuma gidiyor nedense.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Ekim 2022 #34 TheStrongMan dedi: Nedense kilolu olmak ve kilo aldıkça almak istiyorum. Yağlı olmak da hoşuma gidiyor. Bu durum psikolojik bozukluk mu? 20 kg aldım bilerek. Genişletmek için tıkla... En yakın deli hastahanesine başvurabilirsiniz.
TheStrongMan dedi: Nedense kilolu olmak ve kilo aldıkça almak istiyorum. Yağlı olmak da hoşuma gidiyor. Bu durum psikolojik bozukluk mu? 20 kg aldım bilerek. Genişletmek için tıkla... En yakın deli hastahanesine başvurabilirsiniz.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 15 Ekim 2022 #35 RufatM dedi: En yakın deli hastahanesine başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deli değilim. garip bir fetiş gibi bir şey.
RufatM dedi: En yakın deli hastahanesine başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deli değilim. garip bir fetiş gibi bir şey.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Ekim 2022 #36 TheStrongMan dedi: deli değilim. garip bir fetiş gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Fetiş kendinizden zevk almak değildir başkasından zevk almakdır ayak fetişi olan birisi kendi ayağını yalamaz.
TheStrongMan dedi: deli değilim. garip bir fetiş gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Fetiş kendinizden zevk almak değildir başkasından zevk almakdır ayak fetişi olan birisi kendi ayağını yalamaz.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 15 Ekim 2022 #37 İnsanlar kaslı olmak isterken siz kilolu mu olmak istiyorsun? çok tuhaf.kilo almak istemenizin sebepleri nedir.önerim spora başlamlısınız bilerek isteyerek sağlığına zarar veriyorsun.yapmamalısın.
İnsanlar kaslı olmak isterken siz kilolu mu olmak istiyorsun? çok tuhaf.kilo almak istemenizin sebepleri nedir.önerim spora başlamlısınız bilerek isteyerek sağlığına zarar veriyorsun.yapmamalısın.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Kasım 2022 #38 RufatM dedi: Fetiş kendinizden zevk almak değildir başkasından zevk almakdır ayak fetişi olan birisi kendi ayağını yalamaz. Genişletmek için tıkla... Başka hafif kilolu olanları görünce de hoşuma gidiyor. TheStrongMan dedi: Nedense kilolu olmak ve kilo aldıkça almak istiyorum. Yağlı olmak da hoşuma gidiyor. Bu durum psikolojik bozukluk mu? 20 kg aldım bilerek. Genişletmek için tıkla... Bu ay rekor kırarak 8kg daha aldım.
RufatM dedi: Fetiş kendinizden zevk almak değildir başkasından zevk almakdır ayak fetişi olan birisi kendi ayağını yalamaz. Genişletmek için tıkla... Başka hafif kilolu olanları görünce de hoşuma gidiyor. TheStrongMan dedi: Nedense kilolu olmak ve kilo aldıkça almak istiyorum. Yağlı olmak da hoşuma gidiyor. Bu durum psikolojik bozukluk mu? 20 kg aldım bilerek. Genişletmek için tıkla... Bu ay rekor kırarak 8kg daha aldım.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Kasım 2022 #39 TheStrongMan dedi: Başka hafif kilolu olanları görünce de hoşuma gidiyor. Bu ay rekor kırarak 8kg daha aldım. Genişletmek için tıkla... Psikolog var mı?
TheStrongMan dedi: Başka hafif kilolu olanları görünce de hoşuma gidiyor. Bu ay rekor kırarak 8kg daha aldım. Genişletmek için tıkla... Psikolog var mı?
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Kasım 2022 #40 RufatM dedi: Psikolog var mı? Genişletmek için tıkla... Sence psikolojim mi bozuk? Normal bir insan gibi davranıyorum sadce bu konuda böyleyim. 8 kg almak içinde zorlamadım fakat almışım ve hoşuma gitti.
RufatM dedi: Psikolog var mı? Genişletmek için tıkla... Sence psikolojim mi bozuk? Normal bir insan gibi davranıyorum sadce bu konuda böyleyim. 8 kg almak içinde zorlamadım fakat almışım ve hoşuma gitti.