Mesela 80-85 kg olmak istiyorum. 100 kg kadar olmak zevkli gelmiyor ama orta kilolu olmak istiyorum nedense.
Şu anki formunuzu koruyun. Kilo almak kolay, vermesi zor.
Mesela 80-85 kg olmak istiyorum. 100 kg kadar olmak zevkli gelmiyor ama orta kilolu olmak istiyorum nedense.
1.70 boy 80-85 kilo orta kiloya değil şişmanlığa girer hocam.Mesela 80-85 kg olmak istiyorum. 100 kg kadar olmak zevkli gelmiyor ama orta kilolu olmak istiyorum nedense.
Zaten orta kilolusunuz hocam.Mesela 80-85 kg olmak istiyorum. 100 kg kadar olmak zevkli gelmiyor ama orta kilolu olmak istiyorum nedense.
Ben nedense o kilolarda olmak istiyorum. Azcık göbekli, yağlı bir şey olasım geliyor.1.70 boy 80-85 kilo orta kiloya değil şişmanlığa girer hocam.
Mazojist misin? boyum 1.70 kilom 78 ortalamanın üstünde kilom var 16 yaşındayım hayatımdaki kilo kaynaklı engelleri anlatamam.Nedense kilolu olmak ve kilo aldıkça almak istiyorum. Yağlı olmak da hoşuma gidiyor. Bu durum psikolojik bozukluk mu? 20 kg aldım bilerek.
Normal değil miyim şu an?Zaten orta kilolusunuz hocam.
bende 1.70 boy 80'e yakın kilo hafif yağ bide orta boy göbek var senle vücut değişmek isterdim komik tatlı veya eğlenceli birşey değil.Ben nedense o kilolarda olmak istiyorum. Azcık göbekli, yağlı bir şey olasım geliyor.
Hayır değilim. Bana dış görümüşümle alakalı bir şey dediklerinde takarım ama kilo almışsın falan diyince hoşuma gidiyor. Kilolu olmak istiyorum başka bir tür bu.Mazojist misin? boyum 1.70 kilom 78 ortalamanın üstünde kilom var 16 yaşındayım hayatımdaki kilo kaynaklı engelleri anlatamam.
Eğlenceli olmadığını biliyorum ama kilolı olup deneyimlemek istiyorum nedense. Hatta vücut değişme imkanı olsa hemen değişmiştim.bende 1.70 boy 80'e yakın kilo hafif yağ bide orta boy göbek var senle vücut değişmek isterdim komik tatlı veya eğlenceli birşey değil.
Zevkine karışmam ayrıca kilonun insana kuvvetli hissettirdiği doğrudur ancak çevikliğin çok az artan kiloda bile hissediliyor ve kilo vermek almaktan çok daha zor keşke vücut değişebilseydikHayır değilim. Bana dış görümüşümle alakalı bir şey dediklerinde takarım ama kilo almışsın falan diyince hoşuma gidiyor. Kilolu olmak istiyorum başka bir tür bu.
Eğlenceli olmadığını biliyorum ama kilolı olup deneyimlemek istiyorum nedense. Hatta vücut değişme imkanı olsa hemen değişmiştim.
20 kgyi zarzor aldım. Bence almak daha zor. 20 kg yağ aldım. Biraz daha almak istiyorum çünkü hala kilolu sayılmam.Zevkine karışmam ayrıca kilonun insana kuvvetli hissettirdiği doğrudur ancak çevikliğin çok az artan kiloda bile hissediliyor ve kilo vermek almaktan çok daha zor keşke vücut değişebilseydik![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.