Kilo almayan birisi ne yapmalı?

İlk öncelikle neden kilo almak istiyorsun bilmiyorum ben pek tavsiye etmiyorum yaşın ilerleyince kilo alican simdi kilo alirsan ilerleyen yaşlarda obez olma ihtimalin yüksek. Aşağıdaki siteden kalori hesabı yaparak kilo alabilirsin işin matematiği bu zaten. Günlük kalorinden 300 kcal fazla kalori al.

İlk öncelikle neden kilo almak istiyorsun bilmiyorum ben pek tavsiye etmiyorum yaşın ilerleyince kilo alican simdi kilo alirsan ilerleyen yaşlarda obez olma ihtimalin yüksek. Aşağıdaki siteden kalori hesabı yaparak kilo alabilirsin işin matematiği bu zaten.
Dostum belli bir kilo altıda tehlike.

Diğer Cicibebe vs ye diyen arkadaşa söylediniz sanmıştım konu sahibine söylemişsiniz.
Dediğini anlamadım. Diğer arkadaşın mesajınıda okudum ama oda aynı şekil geçerli Cicibebe+süt yedin diyelim. Sağlıklı bir yemek değilki? Fıstık ezmeside kilo almak için iyi bir yöntem değil. Bir insan oturup 50 gram fıstık ezmesini zar zor yer.

Pilav ve makarna yenilebilir pilav makarnaya göre bir tık daha az zararlı.

Dediğini anlamadım. Diğer arkadaşın mesajınıda okudum ama oda aynı şekil geçerli Cicibebe+süt yedin diyelim. Sağlıklı bir yemek değilki? Fıstık ezmeside kilo almak için iyi bir yöntem değil. Bir insan oturup 50 gram fıstık ezmesini zar zor yer.

Pilav ve makarna yenilebilir pilav makarnaya göre bir tık daha az zararlı.
100 gramında 30 gram şeker cici bebe yeme kesinlikle. Alternatifleri çok şeker ile kilo almak dünyanın en mantıksız işi.

İlk öncelikle neden kilo almak istiyorsun bilmiyorum ben pek tavsiye etmiyorum yaşın ilerleyince kilo alacaksın simdi kilo alirsan ilerleyen yaşlarda obez olma ihtimalin yüksek. Aşağıdaki siteden kalori hesabı yaparak kilo alabilirsin işin matematiği bu zaten. Günlük kalorinden 300 kcal fazla kalori al.
https://www.rafinera.com/gunluk-kal...layca hesaplayabilirsiniz. [/QUOTE] [/QUOTE]

15 yaşındayım ve 1.70'im ideal kiloma ulaşmak istiyorum.

Spor için arttırmam gerekiyor.

Dostum belli bir kilo altıda tehlike.

15 yaşında 1.70'im ve 60kgyim ideal kilomun bu olmadığını düşünüyorum.

15 yaşında 1.70'im ve 60kgyim ideal kilomun bu olmadığını düşünüyorum.
Dostum fitness için ortalama 1.5 saatlik antrenman bunun 30 dk kardiyo ise 300-450 kalori yakarsın fitnessdan başka günlük hiç bir şey yapmıyorsan bile günlük +3 bin kalori alman lazım ki zayıflamaman lazım. ( tabi ki kalori kişiden kişiye değişirm ama -/+100) basic programlar var kalorini günlük hesaplaman için. Bu kalorinin %60 karbonhidrat olarak al %35 protein al. Gerisini sağlıklı yağ ile kapatırsın aşağı yukarı böyle bir durum izle. Kesinlikle şekerli besinler ile kilo alma. Cicibebe olayıda 7-8 yıl önce youtubedaki fırlama fitnesscıların dilendirdiği kulaktan kulağa giden zararlı bir kilo alma yöntemi

Dostum fitness için ortalama 1.5 saatlik antrenman bunun 30 dk kardiyo ise 300-450 kalori yakarsın fitnessdan başka günlük hiçbir şey yapmıyorsan bile günlük +3 bin kalori alman lazım ki zayıflamaman lazım. ( tabii ki kalori kişiden kişiye değişirm ama -/+100) Basic programlar var kalorini günlük hesaplaman için. Bu kalorinin %60 karbonhidrat olarak al %35 protein al. Gerisini sağlıklı yağ ile kapatırsın aşağı yukarı böyle bir durum izle. Kesinlikle şekerli besinler ile kilo alma. Cicibebe olayı da 7-8 yıl önce YouTube'daki fırlama fitnesscıların dilendirdiği kulaktan kulağa giden zararlı bir kilo alma yöntemi.

İçecek tarifi verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı