Kilo göbek olarak çıkıyor

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde belki hatırlayanlarınız vardır iki tane kilo hakkında konu açmıştım ve en son konumda 70 kilodan 73 kiloya çıktığımı ve amacım 80'i görmek olduğunu söylemiştim. 29 Haziran günüydü 73 kilo çıktığım gün. Bugün 10 Temmuz aradan az bir zaman geçmesine rağmen 76 kiloya ulaştım fakat şöyle bir problemim var. Kalıp almak yerine göbek olarak geri dönmeye başladı yediğim şeyler. Her gün koşu yapıyorum bisiklet sürüyorum spora gitmiyorum. İllaki spora mı gitmem lazım kalıplaşmak için yoksa sağlıksız şeyler tükettiğimden mi göbek olarak çıkmaya başladı? Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum dediğim gibi amaç 80i görmek, boyum 1.92.

Spora gitmeden kas geliştiremezsiniz ki. Yaptığınız koşu bicepsi geliştirmez, sürdüğünüz bisiklet göğsü şişirmez... Yağlanmanız çok normal. Kasları çalıştırmadan, yeterli protein almadan kas gelişmez.

Sağlıksız şeyler tüketerek kilo almanız doğru değil ve spor yapmalısınız.

Dirty bulk diye bir şey önermişlerdi önceki konuda onu uyguladım az çok :D

Kalıp olarak büyümek bu kadar kısa sürede mümkün değil, bundan dolayı aldığın kilonun çoğunu yağ dokusu üzerinden kazanıyorsun.

Peki spora gitmeden kalıp almak imkansız mı yoksa zamanla kalıplaşır mıyım?

Dirty bulk diye bir şey önermişlerdi önceki konuda onu uyguladım az çok :D

Peki spora gitmeden kalıp almak imkansız mı yoksa zamanla kalıplaşır mıyım?

Zamanla kalıp alırsın da yine adamakıllı adale kazanamazsın. Vücut egzersizleri ile beraber diğer aktivitelerini götür on numara iş olur. Göbek de sıkıntı yaratmaz dostum istediğin kiloya çık sonra definasyona girersin.

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde belki hatırlayanlarınız vardır iki tane kilo hakkında konu açmıştım ve en son konumda 70 kilodan 73 kiloya çıktığımı ve amacım 80'i görmek olduğunu söylemiştim. 29 Haziran günüydü 73 kilo çıktığım gün. Bugün 10 Temmuz aradan az bir zaman geçmesine rağmen 76 kiloya ulaştım fakat şöyle bir problemim var. Kalıp almak yerine göbek olarak geri dönmeye başladı yediğim şeyler. Her gün koşu yapıyorum bisiklet sürüyorum spora gitmiyorum. İllaki spora mı gitmem lazım kalıplaşmak için yoksa sağlıksız şeyler tükettiğimden mi göbek olarak çıkmaya başladı? Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum dediğim gibi amaç 80i görmek, boyum 1.92.

Protein alın karbonhidrat ve şeker alımınızı azaltın. Vücut yağları enerji deposu olarak saklar.

Protein alın karbonhidrat ve şeker alımınızı azaltın. Vücut yağları enerji deposu olarak saklar.

Ekstradan bir ağırlık kaldırmanızı önermem. Açıkçası insanı hantallaştırıyor, kendi vücut ağırlığınızı iyi kullanıp güç kazanın.

Normal. Siz kas kütlesi kazanmıyorsunuz, yağ kütlesi kazanıyorsunuz. Beslenmeye dikkat etmiyorsunuz, az bir şey bisiklet ve koşu ile kas kütlesi beklemeyin. Kalori alımınız yakımdan fazla olduğu için yağ olarak dönüyor. Düzgün bir beslenme ve yeterli egzersiz gerekli. Spor salonu hocası size yardımcı olur. Gücünüz yoksa YouTube'da evde egzersiz videoları var. Ne kadar işe yararlar bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı