Kilo nasıl alınabilir?

Emin ol kilo almak vermekten daha zor. Kalori açığı sistemine alışınca gerçekten anlıyorsun zorluğunu. Bir dönem ağzı boş durmayan ve günde 6000 kalori alan ben, şuan almam gereken kaloriyi alamıyorum.
Tam tersi kilo almak çok daha kolay bünyeye göre değişiyor elemanın yerinde olsam hayvan gibi olurdum .

Benim icin de tam tersi hocam, yemeden uzun sure dururum ama yemek ekstra efor istiyor.
Bende tam tersi sözde diyetteyim az yiyorum ama dayanamıyorum yerler değişse 10 numara olacak.

Kilo vermek daha zor hacı ben veremiyorum adam günde 3 tam ekmek yer zap zayıf ben 3 dilim yesem alıyorum sağlam yiyorum arada ama az yediğim de de veremiyorum o iş öyle değil.

Hocam şahsi fikrim vermek daha kolay yani yürüsen bile kalori yakıyon en basitinden ama kilo almak öyle değil ben sırf kilo alabilmek için kusana kadar yemek yiyordum

Kilo vermek daha zor hacı ben veremiyorum adam günde 3 tam ekmek yer zap zayıf ben 3 dilim yesem alıyorum sağlam yiyorum arada ama az yediğim de de veremiyorum o iş öyle değil.
Bana verseniz pastaları çörekleri börekleri bende 2 ayda duba gibi olurum onlar en kolay kalori kaynakları, önemli olan yağlanmadan kilo almaktır. Tabi yağ içermeyen yiyeceklerden kalori almaya çalışmak zorluyor. Ben günde 4600 kalori alıyorum yağ tüketmeden ve ona rağmen zor kilo alan biriyim sandığınız gibi basit bir şey değil kilo almak, tabii her şeyi gömsem rahat kilo alırım ama sıkıntı yaratır yağ torbasına dönerim. Herkes benim kadar zorlanmayabilir metabolizmam normalin çok çok üstünde hızlı, yakmayan biri her türlü kilo alır zaten uğraşmasına gerek yok.

Ayrıca benim bir tanıdığım 1 yılda 130 kilodan 78 kiloya indi oda yıllardır veremiyorum diyordu sonrasında güzel bir diyete başladı ve zamanla verdi. Kilo vermek sabır işidir veremiyorsanız tek sebebi kaçamak ve kalori saymamaktır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı