Kilo nasıl verilir?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba. Okullar açılmaya yakın. Kendimden utanıyorum top oynamaya çıkacağım hem utanmaktan hem de dalga geçilmekten korkuyorum. Az yemek yiyeceğim okullar açılana kadar zayıflamak istiyorum desem de. Yarın çok daha fazlasını yiyorum. Ne yapabilirim?

Merhaba. Okullar açılmaya yakın. Kendimden utanıyorum top oynamaya çıkacağım hem utanmaktan hem de dalga geçilmekten korkuyorum. Az yemek yiyeceğim okullar açılana kadar zayıflamak istiyorum desem de. Yarın çok daha fazlasını yiyorum. Ne yapabilirim?

Benim arkadaşımda kilolu fakat bayağı kilo verdi bu yaz size yaptığı şeyleri söyleyeyim:
Yediklerine dikkat etmen gerek ve dengeli yemen gerek yani sadece karbonhidrat almaman gerek, spor yapman gerek(dışarıda koşabilirsin veya merdiven varsa evde apartmanda in çık yapabilirsin) annenede kilo vermek istediğini söyle o da bilsin.
Bunları uygularsan diyetisyene gitmene gerek kalmaz.(fakat gidebiliyorsan gitmek iyi olur)

Kalori açığı yarat ve insanların senin hakkında ne düşündüğünü önemseme. Eğer diyetisyen imkanın varsa diyetisyene git.

Benim arkadaşımda kilolu fakat bayağı kilo verdi bu yaz size yaptığı şeyleri söyleyeyim:
Yediklerine dikkat etmen gerek ve dengeli yemen gerek yani sadece karbonhidrat almaman gerek, spor yapman gerek(dışarıda koşabilirsin veya merdiven varsa evde apartmanda in çık yapabilirsin) annenede kilo vermek istediğini söyle o da bilsin.
Bunları uygularsan diyetisyene gitmene gerek kalmaz.(fakat gidebiliyorsan gitmek iyi olur)
Kilo vermek için diyetisyen daha iyi olur bence.

Yemeği az yemek zayıflamada en büyük etken. Kendini biraz sık ve dayan. Birkaç gün sonra artık açlık da hissetmemeye başlıyorsun. Kalori açığı tutarsan daha da faydalı olur.
Kendim yazıyor uygulaması kullanıyorum çok da memnunum 1 ayda 10 kilo verdim yakın zamanda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı