Kilo nasıl verilir?

IamTheDragon

Centipat
Yer
Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB
188-189 66 kiloyum ve kendimi inanılmaz ama inanılmaz çirkin olarak görüyorum. Yüzüm sanki yağ topu gibi geliyor, L-Carnitine ve thermo burner kullanıyorum.
60'a düşmem lazım. Günde 1000 kalori yakıp 650-700 kalori alıyorum, sadece konserve besleniyorum.
1 saat sadece kardiyo yapıyorum, bazen aç karna yapıyorum daha çok işe yarıyor.
Bana yardım edin arkadaşlar bu yağ yakma sürecini daha nasıl hızlandırabilirim? Daha yeni konserve yedim ve ağlayacağım pişmanlıktan neredeyse, istifra edesim var. Protein tozu türevi ürünler kullanmıyorum, kastan nefret ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
189 66 kilosun ve kilo vermek mi istiyorsun :D

Kanka öncelikle şunu anlaman lazım sen büyük ihtimal skinny fatsin yani zayıf ye yağlısın. Yüzünün tombul olma sebebi büyük oranda bu olsa da büyük ihtimalle çenen ufak ondan dolayı tombul duruyorsun.

188-189 66 kiloyum ve kendimi inanılmaz ama inanılmaz çirkin olarak görüyorum. Yüzüm sanki yağ topu gibi geliyor, L-Carnitine ve thermo burner kullanıyorum.
60'a düşmem lazım. Günde 1000 kalori yakıp 650-700 kalori alıyorum, sadece konserve besleniyorum.
1 saat sadece kardiyo yapıyorum, bazen aç karna yapıyorum daha çok işe yarıyor.
Bana yardım edin arkadaşlar bu yağ yakma sürecini daha nasıl hızlandırabilirim? Daha yeni konserve yedim ve ağlayacağım pişmanlıktan neredeyse, istifra edesim var. Protein tozu türevi ürünler kullanmıyorum, kastan nefret ederim.
1.62 boy 85 kilo hocam ben bu kadar kasmıyorum siz az daha zayıflarsanız yok olacaksınız yapmayın bunu kendinize.

Kanka yaşın kac merak ettim.erkeksen boyuna göre zayıf bile denebilir kadınsanda bence gayet iyisin ama eğer kilo vermek istiyorsan fatsacret indir ve hesaplama yap veya cpt ye yaptırabilirsin ama önerim fatsecret(reklam değil). Ama en önemlisi kendini kötü hissetme ve kiloyu hızlıca verirsen daha fazlasını aynı hızda alırsın hedef kilon kaç ona göre kaç ayda kilo vermen gerektiğini söylebilirim bende zamanında 75 den 60 kiloya inmiştim ondan dolayı yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Kullandığın takviyeler zararlı mı yararlı mı bilmiyorum ona bişey diyemem. Dediğim gibi kendinden asla nefret etme. Bir de kas yapmasan da egzersiz yapabilirsin basit core bacak kalca egzersizleri gibi o tarz egzersizler kilo verirken verdiğin bölgenin daha şekilli durmasını sağlar

Onunla alakası yok yüz şekli genetikle alakalı, çene kemiğin küçük ve gerideyse ne kadar zayıflasan da öyle durur.

Biliyorum fakat öyle olup olmadığını bilmiyoruz. Yüzü kilolu mu onu bile bilmiyoruz, ona öyle geliyor da olabilir. Genetik ise düzelmez tabii ki, ama en azından ufak tefek toparlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı