Kilo nasıl veririm?

1711398828915.png

1800-1900 al kilo vermeye başlarsın. Birazda hareketlilik kat hayatına.
 
OKuldan çıkıyorum eve gidip iftar yapıyorum zaman kalmiyor ramazanda böyle oluyor
Ramazan'da okuldan çıkıyorum, eve geliyor yemek yiyorum, spora gitmeden önce ders çalışıp sonra spora gidiyor 2 saat spor yapıyorum, gelince biraz daha ders çalışıp telefonla oynayıp yatıyorum. Doğru planlarsan vakit kalır.

Kıbrıs'ta ünideyim, 6'da ezan okunuyor, yemeği de kendim hazırlıyorum, oruç tutuyor değilim ama akşam saati yemek daha rahat geliyor. 6-6.30 arası yemeğimi yiyor, 8'de evden çıkıyorum. 10'da eve geri dönüyorum. 8'e kadar da 1 saat civarı ders çalışıyorum. Spordan dönünce de 1-2 saat daha ders çalışıyor bir yarım saat - bir saatte telefonla oynadıktan sonra saat bir civarı yatmış oluyorum..

İmkansız değil yani.
 
Okuldan çıkıyorum eve gidip iftar yapıyorum zaman kalmiyor ramazanda böyle oluyor.

Calisthenics yapmanı öneririm. Makinelere bağlı kalmadan vücut ağırlığını kullanarak spor yapmak oluyor. Koşu şınav mekik barfiks ve bu temel hareketlerle tüm vücudunu çalıştırarak istediğin vücuda ulaşabilirsin. Konuda uzman değilim fakat tek bildiğim beslenmenin %60 70 sporun %30 olduğudur. Eğer okuldan zaman kalmıyorsa yazın yapabilirsin veya sabahları etrafında park vesaire varsa gidip koşu veya yürüyüş yapıp gelebilirsin illa bir salona gitmen gerekmiyor.

Bende YKS'ye hazırlanıyorum. Ve şu anda spora değil nefes almaya vaktim yok bu yüzden şimdilik dengeli bir diyet ile kilomu olduğunca düşürüp sınavdan sonra da calisthenics e başlamayı planlıyorum. Askeri antrenmanın aynısı aslında calitshenics denen şey.
 

Geri
Yukarı