Şu an 1 tane bile şınav çekemiyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum
Çoğunlukla belime bir şey olur mu diye korkuyorum. Çünkü bazı hareketleri yaparken belime bir baskı oluyor gibi hissediyorum. Hareketleri yanlış mı yapıyorum acaba?
Bende 10 saniye Jumping Jack yapamazdım, 5 tane şınav çekemezdim. Şimdi 20 şınav çekiyorum, 60 saniye Jumping Jack yapabiliyorum durmadan. Şınav formum kötü ama ben sadece zıpladım diyebilirim yani şınav, barfiks işlerine hiç girmedim. Kardiyolar zaten hep bacakları çalıştırıyor, çünkü en büyük kas grupları bacaklarda, bu yüzden bacak egzersizleri yaparken daha fazla kas çalıştırıp daha fazla yoruluruz buda daha fazla kalori harcamamızı sağlar. Kardiyo egzersizleri yağ yakmak ve kalori harcamak odaklıdır. Yaz internete "Cardio workout" diye karşına çıkacak zaten fark edeceksin hepsi zıplamalı atlamalı ve bacak çalıştırıyor. Bu sayede dediğim gibi daha fazla yağ ve kalori yakıyoruz.
Kardeşim benim bir tane kardiyo listem var oradaki listeye bakarsan aklında fikir oturur. Youtube üzerinde inanılmaz kaliteli kardiyolar var zamanla zaten anlayacaksın sen egzersizini aksatmadan haftanın 6 günü yap yeter o yağlar eriyecek zaten. Günlük 20 dakika yapmanı öneririm. İlk hafta alışmak amaçlı 10 dakika yapabilirsin sonra zamanla arttırırsın, 15 dakika, sonra 3. hafta 20 dakika gibi. Evde yapılabilecek egzersiz önerileri
Onlara başlamayı düşünüyorum ama vücuduma zarar verir diye korkuyorum egzersizler doğru mu gösteriliyor acaba?
Benim isteğim kas büyütmesi vs değil göbek yağlarım biraz toparlansın ve kalça ve göğüs yağlarım erisin istiyorum. Vücudumdan memnunum aslında ama biraz yağ var dediğim gibi.
Günde taş çatlasın adamakıllı bir tabak yemek yiyorum ama çözüm olmuyor galiba.
Şöyle söyleyeyim günde 2-2.5 litre su içiyorum kiloma etki etmesi lazım. Çoğunlukla aç karna içiyorum.
Zaten kas kütleniz eksik olduğu için öyle görünüyor siz fitness yapıp kas kütlesi eklediğinizde zaten oralar çok yağlı kilolu görünmeyecek sonra kalan yağları eritirsiniz ama şimdi kas kütlesi ekleyin.
Leap fitness Group'un uygulamalarını kullanabilirsin, diğer firmaların uygulamalarına pek bakmadım açıkçası düşük puanlıydı ve hareketleri sadece fotoğrafla gösterenler vardı, Lfg'nin uygulamalarında GIF var onu da anlamadıysan bile YouTube'dan izleyebiliyorsun, yani öneririm ama kendini çok zorlama onda sakatlık çıkabilir.