pablinther
Centipat
Daha fazla
183 boyundayım ve 86-87 civarında gidiyorum. 80-82 civarına düşmem lazım ama hiçbir şekilde düşemiyorum. Her gün 30 dakika 12 eğimde kardiyo yapıyorum. Sabah kahvaltım da 4 yumurta ve 1 su bardağı yulaf yiyorum. Bir de spor sonrası 200 gram tavuk göğsü tüketiyorum, aralarda da küçük atıştırmalar tüketiyorum. Sıfır şekere yakın bir tüketimim var. Günde ortalama 3 litre su tüketiyorum. Ama nafile, takıldım ve kilo veremiyorum. Bir öneriniz var mıdır? L karnitin gerçekten işe yarıyor mu? Alsam bir yararı dokunur mu?
Aslında uyguladığın program güzel. Düzenli olarak yapmana rağmen veremiyorsan da belki doktora/diyetisyene görünebilirsin. Yeşil cay tüketmeye başla (belki zaten içiyosundur bilemiyorum). Üstte de bahsetmişsin, benim de aklıma ilk gelenlerden oldu. Su orucu tutabilirsin ama ayrıntıları var onlara dikkat etmen gerek. Günde 2 ana öğün ye (kahvaltı ve akşam). Uyku düzenine dikkat et. Stresten uzak dur. Geç saatlerde bir şeyler yeme cart curt az cok herkes bunları biliyordur zaten. Cok kafana takma bence, kötü denilcek bir kilon yok. Verebilirsin umarım.