Kilo verirken kullanılacak protein tozu önerisi

betrayal999

Centipat
Daha fazla  
Dostlar kilo verme sürecindeyim ve genelde çok az besleniyorum. Bundan ötürü ancak kas kütlemin düşmesinden korktuğum için protein takviyesi yapmak istiyorum, uygun fiyatlı önerebileceğiniz protein tozu var mı bu iş için? Ayrıca onun dışında bana önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

Kilo verirken yapmanız gereken şey az yemek değil doğru yemek elbette porsiyonlar küçülebilir ama doğru bir beslenmeniz olmadığı sürece verim alamazsınız. Ana protein kaynağı besinlerdir protein tozu sadece açığı kapatmak için kullanılır. Kalori, protein, karbonhidrat vs. sayımı için yazıo uygulamasını kullanabilirsiniz.

Mike mentzer insanın doğal yollara 5kg kas kütlesi kazanabileceğini söylüyor bu yılda 14gr yapıyor yani protein tozuna ihtiyaç yok bence sadece haftada 3 gün spor yapıp dinlenmek yeterli olur bence.

Protein tozu almak bir gereklilik değil ve önemli olan az yemek değil, dengeli beslenmektir. Hatta çok az yemek yemenin zararları bile olabilir. Kilo verme olayının aldığımız ve harcadığımız kalori miktarına bağlı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu şekilde hesaplayarak yemeklerini tüketir ve belli aralıklarla hafif tempoda yürüyüş ve spor da yaparsan gayet güzel ve dengeli bir şekilde kilo verebilirsin ve kas kütleni de kaybetmemiş olursun. Ek olarak hızlı verilen kilo her zaman hızlı alınır ve sarkmalara neden olur. Bence yavaş ve dengeli bir şekilde kilo vermeye çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı