Kilo verme ve kas geliştirme nasıl olmalı?

Daha fazla  
Merhaba dostlar, 1.75 cm, 95 kiloyum, en azından evde kilo ve kaslarımı nasıl geliştirebilirim? Diyenleriniz olacak GYM'ye gidin, inanın şu an akbilime yükleyecek param bile yok, özel birkaç nedenden dolayı. Karın'da çok yağ var. Askerde iken, 80 kilolara kadar düşmüştüm, geldikten sonra 95'e dayandı kilo. Ayrıca 1 tane bile şınav çekemiyorum, çok zorlanıyorum. Yaş 21, anladım ki, bir işe sap olamayacağım, askerlik için şansımı deneyeceğim, en azından astsubaylık için sınavlara gireceğim, tabii bunun için kondisyon şart. Evde 2x5 kg dambıl var, 1x10 kg dambıl mevcut. En azından evde kendi çapımda yağları yakabilsem, şınav, mekik gibi temel hareketleri tam anlamıyla öğrensem bana yeterli olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerdeyken yapmışsınız, demek ki çalışınca oluyor. Yani sizin sağlam bir iradeye ihtiyacınız var. YouTube'da tonla "evde spor" videoları var, onlara bakabilirsiniz. Benim önerim aynanın karşısına geçin ve kendinize sağlam bir tokat atıp "bunu yapabilirim" deyin. Bol şans.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı