Daha fazla
- Meslek
- Tarih
Sürekli aynı şeyleri yaşamaktan bıktım artık sosyalistim ama çevrem yok. Yeni arkadaş edinebilecek yerim yok. Evde kalayım desem PC yok. Oyun oynanabilecek PC yok daha doğrusu. Ne zaman ipleri elime alsam fiziksel (dış görünüş ) görünüş el vermiyor. Sürekli yargılanma hissediyorum. İki vursam devirecek güçteyim ama çekiniyorum. Kavga yapmaktan korkuyorum ufak şeye gaza gelip sönüyorum. Biraz kiloluyum fakat düzelemiyorum. Tam bu sefer derken kendimi yemekte buluyorum. Ne yapabilirim zayıflayabilen varsa formülünü söylesin? Evet sadece zayıflamak zayıf olsam lider vasıflıyım. İnternette bir sürü zayıflama programı falan var ama hepsi boş. Diyetisyene gidemem ailevi yani. Burnum büyük siyah nokta, leke, sivilce sebeplerinden. Ne zaman misafirliğe gitsek çok kilo almış. Burnun çok büyük. Kilolu olduğum için kısa boyluyum kimse beni adam yerine koymuyor düzeltebilecegim bir şey var mı? İki insan yüzü görsem cıvıtıyorum ve mal yerine konuluyorum hayat bana 99999-0 önden başladı anlayacağınız.
Son düzenleyen: Moderatör: