Kilo verme yöntemi

SenpaiKangal

Picopat
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimden bahsedeyim. Yaşım 17, kilom 91, boyumda 1.72. korona zamanı kilo almaya başladım. Bu durum böyle devam ediyor. Bir ara spora gitmeyi istedim gittim ara ara ama sanırım yanlış çalışmalardan dolayı hiçbir etkisi olmadı. Sizlerden tek ricamdır. Bana en etkili en düzgün verim alabileceğim böyle 65 kilolara kadar düşebilirsin diyeceğiniz taktikler varsa bekliyorum. Ailem bile artık dalga geçmeye başladılar hiçbir zaman yanımda olmadıkları için Technopat Sosyal'e yazdım iyi ki varsınız.

Kilo vermek tamamen sana bağlı ne spor ne başka bir şey tamamen kalori açığı oluşturmak.
Kilo verirken sporun amacı da o kalori açığını arttırmak.
Eğer benim düzenli spor yapacak vaktim var diyorsan, öncelikle yavaş yavaş yediğin yemekleri azalt kalori açığı oluştur ve o sırada kardiyo çalış hatta önerim ekstra ağrılıkta çalışman çünkü yağ yakarken aynı zamanda kas kazanımına başlarsan metobolizmanın yaktığı kalori artar.
İnternette bolca kaynak var.
İnternetten bmr hesaplatıp ortalama tamamen doğru değil vudunun günlük hiçbir aktivite yapmadan yaktığı kaloriyi öğrenebilirsin ona göre bir diyet uygulayabilirsin.
Hedefini kilo vermekten kas kazanmaya çevir 65 kiloya düşmen hiçbir şey ifade etmiyor sen 80 kiloya düş ama yağ oranın da düşsün bozunda uzar zaten daha 17 yaşındasın makine gibi dolaşırsın :D

Kilo vermek tamamen sana bağlı ne spor ne başka bir şey tamamen kalori açığı oluşturmak.
Eğer benim düzenli spor yapacak vaktim var diyorsan, öncelikle yavaş yavaş yediğin yemekleri azalt kalori açığı oluştur ve o sırada kardiyo çalış hatta önerim ekstra ağrılıkta çalışman çünkü yağ yakarken aynı zamanda kas kazanımına başlarsan metobolizmanın yaktığı kalori artar.
İnternetten bmr hesaplatıp ortalama tamamen doğru değil vudunun günlük hiçbir aktivite yapmadan yaktığı kaloriyi öğrenebilirsin ona göre bir diyet uygulayabilirsin.
Hedefini kilo vermekten kas kazanmaya çevir 65 kiloya düşmen hiçbir şey ifade etmiyor sen 80 kiloya düş ama yağ oranın da düşsün bozunda uzar zaten daha 17 yaşındasın makine gibi dolaşırsın :D

Hocam çok teşekkür ederim zamanını ayırıp yazdığın için.

Düzenli spor yapılacak vakit yoksa ne yapılmalı? Evde basitçe yapabileceğimiz antrenmanlar ve hareketler var mı?

Hocam çok teşekkür ederim zamanını ayırıp yazdığın için.

Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Düzenli spor yapılacak vakit yoksa ne yapılmalı? Evde basitçe yapabileceğimiz antrenmanlar ve hareketler var mı?

Hocam evde spor yapacağın vakitte dışarı çıkıp koşabilirsin, basket oynayabilirsin.
Evde aletsiz anca şınav, mekik gibi hareketler var ama senin amacın kilo vermekse öncelik yüksek tempolu aktivite ama zamanın varsa her ikisini de yapabilirsin.

Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Hocam evde spor yapacağın vakitte dışarı çıkıp koşabilirsin, basket oynayabilirsin.
Evde aletsiz anca şınav, mekik gibi hareketler var ama senin amacın kilo vermekse öncelik yüksek tempolu aktivite ama zamanın varsa her ikisini de yapabilirsin.

Uygulama mağazalarında ki bazı kilo verme uygulamalarında ki hareketleri biliyorsunuzdur. Onları veya internetteki videolardan birkaç tanesindeki hareketleri uygulasak işe yarar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı