Kilo vermek için diyet programı nasıl?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar amacım kilo vermek her gün bunları yiyorum. Az karbonhidrat aldığım için kas erimesi çok yaşar mıyım? Karbonhidrat arttırmalı mıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Boy 174 kilo 94 amacım 80'e düşmek.

300-330 gram pişmemiş tavuk göğsü.
180 gram hindi füme.
1 kase tam yağlı yoğurt.
Yarım lavaş (fırın lavaşı)
1 domates.
4 5 dilim tam yağlı kaşar peyniri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar amacım kilo vermek her gün bunları yiyorum. Az karbonhidrat aldığım için kas erimesi çok yaşar mıyım? Karbonhidrat arttırmalı mıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Boy 174 kilo 94 amacım 80'e düşmek.

300-330 gram pişmemiş tavuk göğsü.
180 gram hindi füme.
1 kase tam yağlı yoğurt.
Yarım lavaş (fırın lavaşı)
1 domates.
4 5 dilim tam yağlı kaşar peyniri.
Kaşar yerine lor koy. Yarım lavaş yarına 2 dilim kepek ekmek koyabilirsin. Her öğünün yanında domates marul ye ve soda içmeye çalış. Su zaten içmelisin.

Kaşar yerine lor koy. Yarım lavaş yarına 2 dilim kepek ekmek koyabilirsin. Her öğünün yanında domates marul ye ve soda içmeye çalış. Su zaten içmelisin.
Hocam peki karbonhidrat az ha vücut enerji için kas yakacak bu ben 15 kilo daha verene kadar ne kadar çok olur? Ve bu sürede kayda değer bir yağ kaybeder miyim?

Hayır hocam. Yağlı olduğunuz için vücut yağ kullanacak.
Anladım yani vücut ana enerji kaynağı olarak kas değil yağ kullanacak tabii ki kas kaybı da olacak ama az teşekkürler.

Kas kütleniz çok fazla değilse proteini çok az almadığınız sürece kas kaybı çok minimal olur yüksek ihtimal.
Evet hocam onun için yüksek protein ağırlıklı besleniyorum 25kasıma kadarda 85kiloya düşmeyi hedefliyorum güncel 93.

Evet hocam onun için yüksek protein ağırlıklı besleniyorum 25kasıma kadarda 85kiloya düşmeyi hedefliyorum güncel 93.
Yüksek ihtimal verebilirsiniz hocam, ancak bunun hepsi yağ olmaz vücuttan atılan ödem daha ağırlıklı olucaktır. O yüzden kilo verdikten sonra beslenmeyi salarsanız yine çok hızlı şekilde aynı kiloyu geri alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı