Kilo vermek için nasıl bir yol izlenmeli?

• Konuyu başlatan eKqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 812

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, kilomdan şikayetci değildim fakat 6 ay içerisinde aşırı derece kilo aldım. Bu sebeple de kilo için fitnesse yazıldım ve ilk ay Full body program gerçekleştirdim. Fakat günlük yediğim yemeklere devam ettim yani ekstradan bir diyet vs. uygulamadım. Şimdi ise hangi yolu izlemem gerekli kilo vermek istiyorum fakat bir yandan da kas yapmak istiyorum. Hangi programı uygulamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Boy: 1.80
Kilo: 90.
Yağ oranı: %25

Çayı şekersiz iç, yiyebiliyorsan buğday ekmeği falan ye azar azar, kahvaltıyı ihmal etme 1 2 yumurta ye, diyetisyene gidersen kilona boyuna göre verir internetten bulduğun saçma diyetlere kanıpta başlama hastanelik olursun.

Kalori açığı oluşturarak başlayın. Bacak günü hariç her gün 30 dakika HIIT kardiyo yapın, ağırlık antrenmanı yaparak çalışmanız yeterli olacaktır. Yağı kilonuz kadar alın ve sağlıklı yağ olsun. Mümkünse dayanabilirseniz low carb diyeti yapın. Diyetisyene gitmenize gerek yok. 5 yumurta ve 6 hıyar ile kilo veremezsiniz.

• Kalori ihtiyacınızı hesaplayın Fit Yemek
  • Yediklerinizin kalorisini kontrol edebilirsiniz. FatSecret
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hafif diyet + kardiyo + ağırlık antrenmanı ile 1-2 ayda 6-7 kilo verdim. Sonrasında diyeti ihmal ettim sadece formu korudum. Demek istediğim beslenme bence kilo vermenin en önemli noktası.

Ekmek yerine pirinç yemesi daha mantıklı olur.

Tabii tabii alternatif olarak yazdım zaten, diyetisyen kendi bünyesine göre versin.

Hafif diyet + kardiyo + ağırlık antrenmanı ile 1-2 ayda 6-7 kilo verdim. Sonrasında diyeti ihmal ettim sadece formu korudum. Demek istediğim beslenme bence kilo vermenin en önemli noktası.

Bende uygun diyet ile 2 ayda 10 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum ve size katılıyorum.

Tabii tabii alternatif olarak yazdım zaten, diyetisyen kendi bünyesine göre versin.

Bende uygun diyet ile 2 ayda 10 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum ve size katılıyorum.
Diyetisyenlerin çoğu karbonhidrat alımını fazla tutuyor. 100 gram karbonhidrat içeren bir diyet definasyon sürecinde çoğunlukla tercih edilmez. Kısacası, ne kadar az karbonhidrat tüketirseniz, o kadar iyi. Hem beslenme programı yazmak o kadar zor değil ki, gidip sağlam bir koçtan program almak diyetisyenin yazacağı beslenme programından kat kat daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı