Bence Kilonu 65 Sabit Yap derim. bişey yapamama Nedenin hareketsizsiz. eklemlerim hareketsizliğe alışmış İlk önce Fitness yap günde 5 km yürü. teşekkür edersin bana.18 yaşındayım. Boyum 1.73 kilom 75KG. Nasıl kilo verebilirim? Ağır bir şey taşırken zorlanıyorum veya hızlı koşamıyorum.
Meyveler bol karbonhidrad ve meyve şekeri içerir. Bol değil ama 2 porsiyon yenebilir. Ekmek, şeker, pasta, tatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durup, azaltırsanız ve daha çok protein ağırlıklı beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Çok fazla hareketli biri degilsen günlük ortalama kalori ihtiyacın 2300 kalori civarındadır. Bu değerin altına düşüp kilo verebilirsin. Kilo vermek için günlük 1300 kalori alman yeterli. 70 kilonun altına düşmeni tavsiye etmem. 2 ay boyunca günlük 1300 kaloriyi geçmeden beslenirsen o 3 kilo rahat gider. 1300-1500 kalori idealdir ve günlük 3 litreye yakın su içmeyi ihmal etme. Tuzlu gıdalar vücutta su tutar ve ödem yapar. O yüzden uzak dur. Göbeginde yaglanma var ise o şekerdendir. Bel etrafıni saran yaglanma fazla tatlı ve meyve tüketiminden kaynaklanır. Kan değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim. İmkanın var ise diyet ve beslenme uzmanından yardım alabilirsin.bol bol meyve yerseniz sizde tokluk oluşturur ve de kilo aldırmayacağı için çok rahat kilo verirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.