Kilo vermek için yaptığım spor planı iyi midir?

Beniüzmeyin

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ben 87 kilosunda boyu 173 olan biriyim BMI profiline göre hafif şişmanım. 50 günde zayıflamak için ise şöyle bir plan yaptım kendime:
Telefonuma erkekler için kilo verme uygulamasını indirdim ve 15-17 spor hareketi yapınca 150 kalori yakıyorsunuz.
Bunun bir de baklava dilimi olanı var onda da göbeği eritme bölümünde bu hareketlerin bir tür benzerini tekrar yapıyorsunuz. Yani bir 150 kalori daha yakıyorsunuz.
Günde 5 bin adım+sağlıklı beslenme yani kola, şeker, un, tuzkızartma, ekmek yemeyeceğim ayrıca az yemek yiyeceğim günlük olarak.
Dostlarım bu dediklerimi yaparsam zayıflayabilir miyim? Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. İyi günler şimdiden teşekkürler 🙃.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, ben 87 kilosunda boyu 173 olan biriyim BMI profiline göre hafif şişmanım. 50 günde zayıflamak için ise şöyle bir plan yaptım kendime:
Telefonuma erkekler için kilo verme uygulamasını indirdim ve 15-17 spor hareketi yapınca 150 kalori yakıyorsunuz.
Bunun bir de baklava dilimi olanı var onda da göbeği eritme bölümünde bu hareketlerin bir tür benzerini tekrar yapıyorsunuz. Yani bir 150 kalori daha yakıyorsunuz.
Günde 5 bin adım+sağlıklı beslenme yani kola, şeker, un, tuzkızartma, ekmek yemeyeceğim ayrıca az yemek yiyeceğim günlük olarak.
Dostlarım bu dediklerimi yaparsam zayıflayabilir miyim? Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. İyi günler şimdiden teşekkürler 🙃.
Azim ve sabırla devam edersen neden olmasın ? Güzel program adım sayısını arttırsan güzel olur.

Öncelikle o adım sayısı çok az ve yürümek yerine merdiven in-çık veya bisiklet imkanınız varsa onları yapmanız daha etkili olacaktır. Kilo vermenin tek bir yöntemi vardır ve o da yememek. 87 kiloya 50 günde ulaşmadığınıza göre o kadar sürede de sağlıklı bir şekilde gitmeyecektir.

Bugün 10000 bin adım attım peki 10000 nasıl ama spor hareketlerini sadece gündüz yapabilirim pek halim kalmadı yani günde 2 kez yapamam.Sadece 1 kere.

Bugün 10000 bin adım attım peki 10000 nasıl ama spor hareketlerini sadece gündüz yapabilirim pek halim kalmadı yani günde 2 kez yapamam.Sadece 1 kere.
Protein ağırlıklı beslenip karbonhidratını boşlamamalısın. Vücut ilk enerjisini karbonhidrattan aldığı için kendini yorgun hissetmeye başlarsın. Dengeli bir beslenme rutini oturtup bundan sonra öyle beslenmelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı