En verim alınanlar: Kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin)
Kolay gelsin.
havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuçKesinlikle katılıyorum ama yeşil çayı dozunda içmeni öneririm fazlası östrojeni yükseltir.
Türk kahvesi mesela olur muen verim alınanlar: kafein + yeşil çay özellikle matcha tozları (kateşin) + acı biber (kapsaisin)
kolay gelsin
olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı varTürk kahvesi mesela olur mu
Kesinlikle olur çok iyiTürk kahvesi mesela olur mu
Olmaz kafein yok sek kafein almanız lazım pre workoutların içindeki kafein gibi mesela veya filtre kahve için onda 110 mg civarı var.
türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değilKesinlikle olur çok iyi
Hocam pre workoutlar zorunlu olan bir şey değil gerek yok bence.
Türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil.
Havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç![]()
Türk kahvesi mesela olur mu?
Yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından.
Yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.