Kilo vermek isteyen biri nasıl çalışmalı?

Türk kahvesinde kafein denen bir şey yok kafeini hissetmesi lazım prelerdeki kafein gibi 240 mg anlık gelsin aynı etki değil.

Hocam adamın kafaine çok ihtiyacı olmadığından dedim yoksa evet bir pre workout ürünü kadar kafein yok Türk kahvesinde.

Havuç yiyince düşüyor test ettim acayip testo yükseltiyor bir de havuç :D

Hocam yeşil çay zaten çok iyi bir çay kilo vermek için ben içilmemesi lazım demedim ki fazlası österojeni az da olsa yükseltir Estrogenic biological activity and underlying molecular mechanisms of green tea constituents

Türk kahvesi mesela olur mu?

Medipol'den "Günlük Türk kahvesi miktarı" uyarısı yani günlük 2 fincan Türk kahvesinde yeterli olacaktır fakat kafein tüketimi zorunlu değildir isteğine kalmış

Son düzenleme:
yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından

yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet

Yok hocam havuçla östrojen düşürüp testo arttırıyon o anlamda dedim havuç yiyin diye testo artarsa daha iyi işte gelişim açısından.

Yeşil çayın çeşidi olan matchada daha fazla kateşin var yeşil çaya göre çok çok daha etkili matcha içsin şayet.

Anladım hocam katılıyorum matcha içebilir evet daha etkili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı