Kilo vermeye çalışırken kilo aldım

İlk başta 10 15 kg kaldırıyordum şu an 30 35 kilo aldım Derken'de abartı değil 400 500 gr şekeri vs kestim ama ara sıra çekirdek yiyorum içinde fazlaca yağ var o yüzden olabilir mi?

Bu arada nedense oradaki hoca kardiyo ağırlıklı değil kas ağırlıklı bir çalışma kağıdı verdi.

Her antrenman sonu 30 dakika kardiyo ekleyin ve her şey sağlıklı diye fazla yemeyin. Örneğin kuru yemiş sağlıklı ama fazla yersen aşırı kilo alırsın meyvede aynı şekilde.

Her antrenman sonu 30 dakika kardiyo ekleyin ve her şey sağlıklı diye fazla yemeyin. Örneğin kuru yemiş sağlıklı ama fazla yersen aşırı kilo alırsın meyvede aynı şekilde.

Evet kuruyemiş mümkünse hiç yemeyin. Zira bahsedildiği kadar mucizevi ve faydalı değiller. Bahsedilen faydaları almak için ( örneğin cevizdeki Omega 6, yer fıstığındaki protein vs.) Fazla miktarda yemeniz gerekecek ve fazlaca yağ alacaksınız. Kar/zarar bakıldığında karlı bir durum değil. Meyve de günde 2 porsiyon yiyebilirsiniz. Yalnız sakın sıkıp suyunu içmeyin veya smoothie vs yapmayın. O şekilde tükettiğiniz taktirde içndeki lifleri vs kaybedeceksiniz ve sadece fruktoz içeren bir suya dönüşecek böylece vücut hızlıca sindirip yağ olarak depolayacak fruktozları.

Ayrıca spora başladığımdan beri boyum uzadı dediğim gibi 500 gr felan kilo aldım kollarım şekil aldı değişik bir şeye dönüştüm bende anlamadım.

Evet kuruyemiş mümkünse hiç yemeyin. Zira bahsedildiği kadar mucizevi ve faydalı değiller. Bahsedilen faydaları almak için ( örneğin cevizdeki Omega 6, yer fıstığındaki protein vs.) Fazla miktarda yemeniz gerekecek ve fazlaca yağ alacaksınız. Kar/zarar bakıldığında karlı bir durum değil. Meyve de günde 2 porsiyon yiyebilirsiniz. Yalnız sakın sıkıp suyunu içmeyin veya smoothie vs yapmayın. O şekilde tükettiğiniz taktirde içndeki lifleri vs kaybedeceksiniz ve sadece fruktoz içeren bir suya dönüşecek böylece vücut hızlıca sindirip yağ olarak depolayacak fruktozları.

Hocam ben meyve de yemiyorum :(
Sadece ev yemeği yiyorum o kadar ek bir şey yapmıyorum.

Yani abartmadan 2 tam ceviz yese bir şey olmaz bence 85 kden 68'e düştüm yiyiyordum genelde.

Max 1 Litre içiyorum günde az içiyorum yani.

Epey az hocam sağlık açısından riskli. Sedanter bir bireyn dahi günde ortalama 2.5litre içmesi gerekir siz antrenman yapıyorsunuz ve bu yaz günlerinde daha fazla ter atıyorsunuz 3 litreye yaklaşmanız veya geçmeniz iyi olur bence. Ayrıca kilo vermek için de işe yarar yemeklerden 30 dk önce falan su içerseniz karnınız şişer ve fazla yemek yemeden doymuş olarak masadan kalkabilirsiniz.

Ayrıca spora başladığımdan beri boyum uzadı dediğim gibi 500 gr falan kilo aldım kollarım şekil aldı değişik bir şeye dönüştüm bende anlamadım.

Çok iyi. Yeni başladıysanız evet bu mümkündür. Boyun onunla alakası olmaz. O kiloya da takılma tartı hiçbir şey göstermez bu işte tek gereken sebatkar olmak ve aynayı baz almak.

Epey az hocam sağlık açısından riskli. Sedanter bir bireyn dahi günde ortalama 2.5litre içmesi gerekir siz antrenman yapıyorsunuz ve bu yaz günlerinde daha fazla ter atıyorsunuz 3 litreye yaklaşmanız veya geçmeniz iyi olur bence. Ayrıca kilo vermek için de işe yarar yemeklerden 30 dk önce falan su içerseniz karnınız şişer ve fazla yemek yemeden doymuş olarak masadan kalkabilirsiniz.
Çok iyi. Yeni başladıysanız evet bu mümkündür. Boyun onunla alakası olmaz. O kiloya da takılma tartı hiçbir şey göstermez bu işte tek gereken sebatkar olmak ve aynayı baz almak.
Tamamdır hocam 1 2 aya güncellemeleri ileteceğim.

1 litre ne ya öldürmekmi istiyorsun kendini çok çok az yaz şartlarına göre.

Yani abartmadan 2 tam ceviz yese bir şey olmaz bence 85 kden 68'e düştüm yiyiyordum genelde.

Evet ben de her gün 2 tam yerim hem tadını severim hem de mineral vitamin açısından bir şeyler katsın diye. Diyette yenilebilir dediğiniz gibi, bozmaz.

Ayrıca spora başladığımdan beri boyum uzadı dediğim gibi 500 gr falan kilo aldım kollarım şekil aldı değişik bir şeye dönüştüm bende anlamadım.

Hocam ben meyve de yemiyorum :(
Sadece ev yemeği yiyorum o kadar ek bir şey yapmıyorum.

İlla yemek zorunda değilsin tabii ama yesen iyi olur yani kilo alıp vermek açısından değil de sağlıklı bir yaşam için. Meyvelerin adan Z ye vücutta birçok faydası bulunuyor bildiğiniz üzere. Meyveler lif açısından zengindir ve lifler bağırsağa çok iyi gelir. Bağırsak da vücut sağlığında en önemli organ. Bütün yararlı mikroorganizmalar ve bağışıklık hücrelerimiz bağırsakta bulunur.

Tamamdır hocam 1 2 aya güncellemeleri ileteceğim.

Başarılar kral. Ben de yarın başlıyorum diyete ama benim amacım hacimlenmek :D Bol şans 1-2 ay sonra gel tekrar konuşalım bakalım neler olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı