Kilolu olmak beni çok üzüyor

Ağırlık çalışmak mı koşmak mı daha etkili? Yok 5 dk kol çalışayım 5 dk karın çalışayım 5 dk ayak diyene kadar git 15 dk koş daha verimli olur. Dumbellı kilo vermek için kullananda ilk defa seni gördüm.

Hocam internetten bakarsan en cok kiloyu agirlik calismanin verdirdigini gorebilirsin. Konusmadan once arastir. Ugrasamam senle.

Yani dostlarım günde 15 bin adım+diyet ile bu işi çözebilir miyim 30 günde ?

Hocam internetten bakarsan en cok kiloyu agirlik calismanin verdirdigini gorebilirsin. Konusmadan once arastir. Ugrasamam senle.

Peki cahile ne kadar laf anlatırsan anlat cahil yine cahil.
İkisi de kilo verdirir ama kardio olmadan ağırlık pek işe yaramaz.

Kilosunu korumak için de fitness yapan var, kilo almak için de fitness yapan var, kilo vermek için de fitness yapan var. Ne için ağırlık çalışacağına bağlı.

Bahaneniz olmamalı arkadaşların önerileri dışında yüzmeyi kesinlikle öneririm düzenli yaparsanız faydası olacaktır.

Dostlarım selamlar, 15 yaşında boyu 173 kilosu 86.5 olan biriyim ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım? Spor yapmaya yarın başlasam okullar açılana kadar fit olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Hocam aç Ege Fitness'ı bas idmanı her gün

Görmeme lüzum yok. Erkek sonuçta. 1.73 ve 86 kiloysa, akrep nalan gibi bir görüntüde olamayacağı kesin. Erkek olduğu için zaten spor yapmamış bile olsa, hormonları yüzünden zaten bir seviyeye kadar kaslıdır. Kendisi de, göbeğim yok gibi bir şey dediğine göre, demek ki aşırı bir yağlanma, düşündüğün gibi bir olay söz konusu değil.

Zayıf yani çelimsiz arkadaşlar için sadece üzülüyorum. Bunu yaşayan bilir dostum. O lanetten kurtulmak için doktorlarla bu iğneyi o hemşire vuracak, tartışması yapmış ve sonunda 3. sınıf dükkandan bozma, iğnecilerde testosteron iğneleri olmuş biri olarak, bana hikaye anlatmayın.

Sana da tavsiyem, zayıflığın iyi bir şey olduğunu savunup, kendi içini rahatlatmak ve normal kişileri yanlış yönlendirmek yerine, benim yaptığımı yapıp, yani zor olan yolu seçip, ağırlıkları kaldırmaya başlamalısın. Çünkü kendini kandırabilirsin ama başkalarını kandıramazsın. Çünkü zayıflık laneti öyle bir şeydir ki, gün gibi ortadadır. Hale bak dediklerini yaşamışsın ve biliyorsun ben de yaşadım merak etme. Çok şükür o günler geride kaldı.

Ağırlık çalışmak kas yaptırır ve yüksek kalori harcatır kas yapmak demek metabolizma hızlanması yağ yakmak demek yani. Ayrıca, bir egzersizde ne kadar çok kas kullanırsanız, o kadar çok yağ yakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…