Kilolu olmak beni çok üzüyor

Ağırlık çalışmak kas yaptırır ve yüksek kalori harcatır kas yapmak demek metabolizma hızlanması yağ yakmak demek yani. Ayrıca, bir egzersizde ne kadar çok kas kullanırsanız, o kadar çok yağ yakarsınız.

İkimizin de dediği doğru biraz kişiye bağlı kaslıysa kesinlikle koşmak ama yağlıysa ağırlık daha fazla işe yarar.(Haddimi aştıysam kusura bakmayın)

Dostlarım selamlar, 15 yaşında boyu 173 kilosu 86.5 olan biriyim ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım? Spor yapmaya yarın başlasam okullar açılana kadar fit olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?

15 yaşındayım 95kiloyum bende istiyorum kilo vermek ama korona da var spor salonuna gidemiyorum :(

30 günde göbek eritme uygulaması işe yarar mıdır bu konuda ?
Ben sana video attım, onu uygula. Ben o 30 gün uygulamasını biliyorum, senin gibi obezite 1. sınıf birisi için uygun değil, senin kendi kas ağırlığında çalışmaktan önce kardiyo yapıp yağ vermen lazım, bunu yaparken de düşük karb yüksek protein şeklinde beslenmen lazım. O 30 gün uygulaması şınav falan çektiriyor.

Aşırı kilolu olmadığın sürece bence kilolu olmak iyidir. Bir de cılız olduğunu hayal et bence böyle daha iyisin. Spora başlayabilirsin kas yaptıkça daha iyi görünürsün. Ekmeği ve abur cuburu hayatından çıkar ve bol bol su iç yemeklerden önce mideni doldurur.

30 günde göbek eritme uygulaması işe yarar mıdır bu konuda ?
Sabah aç karnına kardiyo sonra ağırlık çalış dumbell ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklama kısmında tablonun daha net halini bulabilirsin.

Bende kiloluyum. Üzülme bence, 26 yaşına kadar hep fit oldum elime bir şey geçmedi:) Son 5 yıl göbekli geziyorum ortalarda 🤣 Bu arada fit ne için olacaksınız ki? Kızlar için mi?

Onlar parası olanın yanındalar, kilo ile alakası yok 😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı