Kilolu olmak beni çok üzüyor

Hiit kardiyo ile yağları erit, dumbell ile agirlik calis fazla paran yoksa ogrenciysen ve spor salonuna gidemiyorsan. Zaten bu is kol da bitiyor, gobekli adamlar dahi kollar kasli diye fit gorunuyor.

Agirlik calismak kilo vermek için en etkili yontemdir ve ayrica dumbell ile karin kasida yapabilir sadece kol degil.

Ağırlık çalışmak mı koşmak mı daha etkili? Yok 5 dk kol çalışayım 5 dk karın çalışayım 5 dk ayak diyene kadar git 15 dk koş daha verimli olur. Dumbellı kilo vermek için kullananda ilk defa seni gördüm.

Ağırlık çalışmak mı koşmak mı daha etkili? Yok 5 dk kol çalışayım 5 dk karın çalışayım 5 dk ayak diyene kadar git 15 dk koş daha verimli olur. Dumbellı kilo vermek için kullananda ilk defa seni gördüm.
Hocam internetten bakarsan en cok kiloyu agirlik calismanin verdirdigini gorebilirsin. Konusmadan once arastir. Ugrasamam senle.

Kilosunu korumak için de fitness yapan var, kilo almak için de fitness yapan var, kilo vermek için de fitness yapan var. Ne için ağırlık çalışacağına bağlı.

Sen gördün mü arkadaşı peki de bu kadar emin konuşuyorsun. Boyun önemi yoksa neden 190 kişide 100 kg kötü durmazken 170 kişide kötü duruyor? Ayrıca zayıfsan kızdan saygı göremezsin ondan bundan göremezsin ne alaka? Senin hiç zayıf arkadaşın yok mu veya dışarıda zayıf birini görünce şunun haline bak fasa fiso boş laf mı çeviriyorsun?

Görmeme lüzum yok. Erkek sonuçta. 1.73 ve 86 kiloysa, akrep nalan gibi bir görüntüde olamayacağı kesin. Erkek olduğu için zaten spor yapmamış bile olsa, hormonları yüzünden zaten bir seviyeye kadar kaslıdır. Kendisi de, göbeğim yok gibi bir şey dediğine göre, demek ki aşırı bir yağlanma, düşündüğün gibi bir olay söz konusu değil.

Zayıf yani çelimsiz arkadaşlar için sadece üzülüyorum. Bunu yaşayan bilir dostum. O lanetten kurtulmak için doktorlarla bu iğneyi o hemşire vuracak, tartışması yapmış ve sonunda 3. sınıf dükkandan bozma, iğnecilerde testosteron iğneleri olmuş biri olarak, bana hikaye anlatmayın.

Sana da tavsiyem, zayıflığın iyi bir şey olduğunu savunup, kendi içini rahatlatmak ve normal kişileri yanlış yönlendirmek yerine, benim yaptığımı yapıp, yani zor olan yolu seçip, ağırlıkları kaldırmaya başlamalısın. Çünkü kendini kandırabilirsin ama başkalarını kandıramazsın. Çünkü zayıflık laneti öyle bir şeydir ki, gün gibi ortadadır. Hale bak dediklerini yaşamışsın ve biliyorsun ben de yaşadım merak etme. Çok şükür o günler geride kaldı.

Ağırlık çalışmak kas yaptırır ve yüksek kalori harcatır kas yapmak demek metabolizma hızlanması yağ yakmak demek yani. Ayrıca, bir egzersizde ne kadar çok kas kullanırsanız, o kadar çok yağ yakarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı