Kilom çok düşük ve kilo alamıyorum

Günde 1 litre kola içerse 1 ay sonra midede ağır yaralar oluşur bende oldu hala ilaç kullanıyorum düzelsin diye.

Çok fazla yemeyin, kalorisi yüksek besinler yiyin. Bir spor dalına gitmenizi de öneririm.

Basit mantıkla; alınan kalori harcanan kaloriden fazlaysa kilo alırsınız, tersiyse kilo verirsiniz.

Sağlıklı kilo alma için bir uzmana görünün.
Öyle değil işte. Bugün sarma, ekmek, makarna yarım ekmek ve 2 domates yedim. 1 gram kilo almadım. Bazen gaza gelip 1 tam ekmek yediğim var onda bile 1 gram alamadım.
Metabolizmanız çok hızlı çalışıyor olabilir. Doktora görünmekte fayda var.
Kilo alamayan insanları bir türlü anlayamıyorum.
İnsanların metabolizmasını yargılamak kimseye düşmez.
Ben sudan başka bir şey içmiyorum.
En doğrusu.

Ben sudan başka bir şey içmiyorum.

Dostum yaşın daha küçük. Ailene söyle seni spora göndersinler.Hem ilerde lisanslı sporcuda olabilirsin. Judo karate tarzı sporlarla uğraş. Beslenmene uyku düzenine dikkat et. Saçma sapan yorumlara bakma sen kola içme Fast food tüketme. Yumurta ve süt mutlaka tüket.

Evet hastalığı olanlar olabiliyor bunuda biliyorum. Lakin 2 gram şey yiyip neden kilo alamıyorum diyenlerde var. Bu arkadaşımızın bir sağlık sorunu olabilir. Doktora gitmesini tavsiye ederim.

Normalde ben çok pozitif biriyim. Ama çok alınganım. Mesela derste hocadan tuvalet izini isterim. İzin vermez. O zaman bile ağlayasım gelir.

Normalde ben çok pozitif biriyim. Ama çok alınganım. Mesela derste hocadan tuvalet izini isterim. İzin vermez. O zaman bile ağlayasım gelir.
Bunun kilo alamamanızla bir ilgisi yok bence İnsanlar duygusal olarak birbirlerinden farklıdır, alıngan ve duygusal olmanız gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…