Kime oy vereceksiniz?

Kime oy vereceksiniz?

• Erdoğan

Oy: 49 11,7%
  • Kılıçdaroğlu

Oy: 181 43,1%
  • İnce

Oy: 168 40,0%
  • Özdağ

Oy: 22 5,2%

• Oy verenlerin toplamı
    420
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tayip nasıl %18 almış, Ümit Özdağ nasıl %2 almış. Tayip, Özdağın kovduğu mülteci olamaz.

Özdağ'ın seçenekler arasında olmaması gerekirdi. %1 bile oy almayan bir adamın ne işi var arkadaş.

Kılıçdaroğlu da koltuk sevdası var diyebiliriz, evet ama kendisi devletin içine en alt kademeden memur olarak girmiş birisi. Tırnağıyla kazıya kazıya çıkmış yukarı. Bana sorarsanız ince yerine en azından ekibi çok güçlü chp yi tercih etmek lazım. İnce zaten 58 yaşında daha çok seçim görür. Zaten RTE bu seçim giderse akp'nin bir daha seçim kazanabileceğini düşünmüyorum ben.

İlk tur ince ama ikinci tur kılıç ustasına vereceğim.

Oy vermeyi düşünmüyorum çünkü sorun siyasetçiler değil, sistem. Sistem değişmeyeceği için ha Tayyip olmuş ha Kılıçtaroğlu, hiç farketmez.

Ve hiçbir şey yapmayarak her şeyi daha da kötüleştirmeye mi karar verdin yani? Şaka gibisiniz.

Ve hiçbir şey yapmayarak her şeyi daha da kötüleştirmeye mi karar verdin yani? Şaka gibisiniz.
Özgür Demirtaş'ın çok sevdiğim bir sözü var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özdağ'ın seçenekler arasında olmaması gerekirdi. %1 bile oy almayan bir adamın ne işi var arkadaş.

Bu şeye benziyor zamanında Ekşi Sözlük'te anket yaparlardı (10 sene önce falan) %50 TKP çıkardı. Bazı Reddit sayfalarında bugün yapsalar %50 Ümit Özdağ çıkar.

İlk turda oyların çoğu Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'na gider İnce de en fazla %7-8 ile elveda der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı