Kimya hocasını şikayet edebilir miyim?

Adam yorum yapın dememiş ki şikayet edebilirmiyim demiş,
Edersin dostum''BİMER'' Başbakanlık iletişim merkezine derdini açıklayacak şekilde düzgün bir dilde anlatırsan hızlı bir şekilde işleme alıyorlar.

Adam yorum yapın dememiş ki şikayet edebilirmiyim demiş,
Edersin dostum''BİMER'' Başbakanlık iletişim merkezine derdini açıklayacak şekilde düzgün bir dilde anlatırsan hızlı bir şekilde işleme alıyorlar.
Konuşulmuş ve hallolmamış olsa yasal yollardan çözülmeye çalışılır ki arkadaşın durumunda bir sonuç elde edilemez. Konu sahibi arkadaş cevaba 3 yazmış olsa ve 2 puanını kırmış olsalar hakkını savunabilir. Sorunun cevabı doğru olsa bile sadeleştirme yapılmadığı için puan kırılabilir. Matematik soruları özellikle istenmedikçe en sade haliyle cevaplanır.

Daha hocasıyla konuşup konuşmadığını bilmeden bir çocuğa BİMER'e şikayet etmesi şeklinde akıl vermek doğru değil. Önce hocanın kendisiyle, daha sonra müdür yardımcısı ve müdür ile konuşulur, doğru bir dille kendini ifade ederek çözüm aramak her zaman ilk seçenek olmalıdır. Eğer sonuç alınamıyorsa en son BİMER gibi kanallara başvurmak daha doğru olur.

Biz arkadaşın yasal yollarla bir sonuç elde edemeyeceğini bildiğimiz veya düşündüğümüz için direkt konuyla ilgili açıklama yapmaya çalışıyoruz.

Ezberci bir eğitim sistemimiz var. Bir çok öğretmen sonuçları doğru olsa bile kendi öğrettikleri yoldan çözmeyen öğrencilerin cevaplarını kabul bile etmeyebiliyor.
Yaptığı doğru olmamasına karşın şu anki eğitim sistemine göre normal sayılıyor.
Evet sizin cevabınız doğru ama hocanın yaptığı sa anormal değil(mevcut sisteme göre) . O yüzden şikayet ile bir yere varmaktan çok mevcut durumuzu daha da kötü hale getirebileceğinizi düşünüyorum.

Üzgünüm ama durum maalesef böyle.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle geçen hafta yazılı olduk ve bir adet katlı oranlar sorusu vardı. Ben buna 6/2 yazdım. Cevabı da 3'muş zaten fakat hoca benim 2 puanımı kırdı. Ben bu hocayı şikayet edebilir miyim? Hak iddia edebilir miyim?
Valla, hoca seni sevmiyormuş belli. Yoksa puanını kırmazdı bence. Bu kadar küçük ayrıntılar için bence puan kırılmamalı.

En sade cevabı vermen gerekiyor.

Yoksa her ne kadar 6/2, 3'e eşitse; (3+3+3+3+3)-(3+3+3+3) de 3'e eşittir.
Helal bea. Çohk zekisin ķınık nası yeptını anlatsena.(!)
Yahu ne alaka kardeşim. Adam oraya 6/2 yazmış sen ne diyorsun. Sonucu 3 olan sonsuz sayıda işlem var. Anlamadım yani ne demek istiyorsun. Ders kimya en sade cevabı falan vermesine gerek yok. Hoca *t lik yapmış.
Ama müdüre söylesen bile bu hocanın karari der geçer. Ilgilense bile hocaya senin adını verdiği an yandın. Bence 2 puan için riske girme. Bir dahaki sınavda da hocaya inat kocaman bölme işlemi ile sonucunu yaz.

Su 1-2 puanın hesabını yapanları hiç sevmem, burda hoca haklı demiyorum ama boşuna 2 paun için uğraşmaya değmez. Ben lisede iken hiç bir hocadan bir kere not istemedim 84 almissam 84, 44 almissam 44 girerlerdi. Hiç itiraz etmedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı