Kimyadan 1 almıştım

Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-Okul'u ve bir de ne göreyim? 1 almışım 😃. İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “Adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?
@ChaosBoost @CHRİS W4LKER @321147 @Prime777

@CHRİS W4LKER hocam siz sorunca konusunu açmak istedim. :)

Hocam girdiğim sınavdan G almışım 10 dakika önce fark ettim vallahi bir de Edebiyat dersi :(.

Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-Okul'u ve bir de ne göreyim? 1 almışım 😃. İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “Adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?

Ben de hiç unutmam edebiyattan 0 almıştım. 0 diye bir not girilmediği için öğretmen 5 vermişti. Her soruya da bir şey yazmıştım. Kol ve bacağım kırıktı 3 ay 11 gün boyunca okula gidememiştim fakat yine de acımamış :D

Say my name?
Hocam kimya önemli ve eğlenceli bir ders çalışın eminim yaparsınız.

E hocaya gidip konuşun telafi sınavı yapılabilir mi falan diye. Edebiyat çok önemli o dersten kalırsanız ayvayı yersiniz.
Katılıyorum hocam fena olur cidden edebiyattan kalırsanız. Her ders olur ama edebiyat kırmızı çizgi lisede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı