Kimyadan 23 aldım

Kerim_Efe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060Tİ 16GB RYZEN 5 7500F MSİ PRO B650M-B GSKİLL RİPJAWS 16GB DDR5 6000MHZ CL36 RAM
9. sınıfa yeni geçtim, ortalama bir Anadolu lisesinde okuyorum. 8. sınıfta notlarım 95'in altına inmezdi, eğitim hayatım boyunca ilk defa bu kadar düşük bir not aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem zaten baskıcı, bu haldeyken bile telefona sınır koyuyorlar ve dershaneye gidiyorum. Ona rağmen 23 aldım ve bunu onlara nasıl anlatacağımı bilmiyorum... Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok normal bir durum. Başarısız olmuş olabilirsiniz, önemli olan başarısızlığı değiştirmek. Daha iyisini yapmaya özen gösterin kafanıza takmak istemiyorsanız. Emin olun çabanızı gördüklerinde baskıları azalacaktır.

9. sınıfa yeni geçtim, ortalama bir Anadolu lisesinde okuyorum. 8. sınıfta notlarım 95'in altına inmezdi, eğitim hayatım boyunca ilk defa bu kadar düşük bir not aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem zaten baskıcı, bu haldeyken bile telefona sınır koyuyorlar ve dershaneye gidiyorum. Ona rağmen 23 aldım ve bunu onlara nasıl anlatacağımı bilmiyorum... Ne yapmalıyım sizce?

Söylemeyin dönem sonuna kadar hocadan sözlü için ödev isteyin karnede kimya ortalamasına baksınlar.

Söylemeyin dönem sonuna kadar hocadan sözlü için ödev isteyin karnede kimya ortalamasına baksınlar.

Keşke öyle olsa her gün akşam ikisi beraber eokula bakıyorlar devamsızlık olsun sınav olsun.

Bence hemen söyleme, ben bir kere 12 almıştım 3 sene önce ama söylemediğim için ailemin hala haberi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseden bağımsız, üniversitede arkadaşım 04 aldı. Düzeltilebilir şeyler, çok kafaya takmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı