Kinetix ayakkabı giymeye utanmak

Yaşla ilgili tabii. Küçük yaşlarda böyle marka takıntıları çok doğaldır. Sırf önünde Mavi yazıyor diye 50₺ fazla verebilirler aynı t-shirt’e

Yaşla ilgili tabii. Küçük yaşlarda böyle marka takıntıları çok doğaldır. Sırf önünde Mavi yazıyor diye 50₺ fazla verebilirler aynı t-shirt'e

Büyüyünce de elmaya 1000 TL fazla veriyorlar hocam

Herkes gerekeni yazmış ama sen artı olarak bir de anneni öpüp teşekkür et, böyle bir şey düşündüğünü onlara hissettirme.

Markaya para veriyorlar senin onlara gülmen lazım. Adidas, Nike gibi birçok markanın 100'lerce liralık T Shirt'leri polyester.

6 saattir cevap vermediğinize göre şey cevabı falan bekliyordunuz herhalde; "o ayakkabıyı çöpe at ve kredi çekip orijinal bir Nike al, anneni dövmeyi de unutma".

Annem bana sormadan almış.Arkadaşların hepsinde Adidas, Nike, Under Armour var ne yapmam gerekli? Şimdi kinetix mi o kışkırtır falan dalga geçecekler.
Niye dalga geçsinler? Ben kendi isteğimle Nime, Adidas almak varken gidip Lescon, Kinetix ayakkabılar alıp giyiyorum. Ayrıca ayakkabının iyisi kötüsü olmaz. Ayağını koruyan her şey ayakkabıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…