Neden utanıyorsunuz ki?
Yaşla ilgili tabii. Küçük yaşlarda böyle marka takıntıları çok doğaldır. Sırf önünde Mavi yazıyor diye 50₺ fazla verebilirler aynı t-shirt’eEski Fransız markası Waikiki olsa herkes giyemezdi zaten bırakın vazgeçmemeyi.
Yaş ile alakalı olabilir. Şimdi bana biri giydiğim kullandığım bir şeyden dolayı laf söylerse geri sokarım o lafları boğazından. Ama küçük yaştaki arkadaşlarda böyle konuşmalar oluyor galiba.
Yaşla ilgili tabii. Küçük yaşlarda böyle marka takıntıları çok doğaldır. Sırf önünde Mavi yazıyor diye 50₺ fazla verebilirler aynı t-shirt'e![]()
Niye dalga geçsinler? Ben kendi isteğimle Nime, Adidas almak varken gidip Lescon, Kinetix ayakkabılar alıp giyiyorum. Ayrıca ayakkabının iyisi kötüsü olmaz. Ayağını koruyan her şey ayakkabıdır.Annem bana sormadan almış.Arkadaşların hepsinde Adidas, Nike, Under Armour var ne yapmam gerekli? Şimdi kinetix mi o kışkırtır falan dalga geçecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.