Kinetix ayakkabı giymeye utanmak

Bu tarz kişilerle takılmanı önermem, ne yani? Sen Kinetix giyiyorsun diye insan değil misin? Utanacak ne var? Ayrıca Kinetix en az Nike ve Adidas kadar kaliteli bir markadır, ülkemizde şu sıralar daha çok çocuk ayakkabıları vs. görüyor olsak dahi öncesinde bilenler bilir.

Bunu hem Nike hem de Adidas kullanmış birisi olarak söylüyorum. İki marka da Kinetix kadar F/p değil ve kalite olarak Kinetix'in birçok ayakkabısı yıllarca gidiyor. Hor kullanırsan tabii her ayakkabı yıpranır, Kinetix botumu 120 TL'ye almıştım ve 3. yılımı dolduracağım. Keza Kinetix'in koşu ayakkabısını da alalı 2 yıl oldu ve tek yıpranma vs. yok, Nike falan 1 yıl zor dayanıyor. Mesela LCW'nin isimsiz bir ayakkabısını 5 yıl önce 30 TL'ye almıştım, kimse de bana markası yok diye bir şey dememişti. Aksine çevremdeki birçok kişi nereden aldın, sade ve şık falan demişti. Yani bir ayakkabı için utanmanıza gerek yok, markasız olup markadan daha kaliteli olan o kadar ayakkabı var ki kullanınca anlıyorsun. Yine de size tavsiyem ailenize teşekkür etmeniz, ülkede onu bile alamayanlar var maalesef. Ailenizin değerini bilin, sizi giyiminize göre eleştirenlerle de irtibatı kesin.

Annem bana sormadan almış.Arkadaşların hepsinde Adidas, Nike, Under Armour var ne yapmam gerekli? Şimdi kinetix mi o kışkırtır falan dalga geçecekler.
İnsanları dış görünüşüyle giydikleriyle yargılayan bir insanla aynı ortamda bile olmak istemezdim açıkçası böyle bir şey yaparlarsa arkadaşlığını bitir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı