- Makaleler
- 21
Anakart o değil SATA 2 desteklediği içindir büyük ihtimalle.
Anakartım bu değil mi? Yani ben SATA 3 6Gbs destekliyor diye anladım ama desteklemiyor mu acaba?Anakart o değil SATA 2 desteklediği içindir büyük ihtimalle.
Hocam AnaKart;n;z hangi model ? SSD nin Sata Kablosunu Ana Karttakı Sata3.0 girişine takın. Eğer Ana Kartınızda Benimki gibi Sata 3.0 girişi yoksa malesef 2.0 la ancak 256 mb alırsınızbende ADATA SU 650 240 GB var ve ana kartımda bu. Mobil Intel® HM76 Express Çip Seti Ürün Teknik Özellikleri
ancak en afzla256 mb okuam alabiliyorum neden olur bisou da son süürm olan 509 yaptım??
laptop casper nirvana A15FB ekran görüntüs de ekte? chipset HM76Hocam AnaKart;n;z hangi model ? SSD nin Sata Kablosunu Ana Karttakı Sata3.0 girişine takın. Eğer Ana Kartınızda Benimki gibi Sata 3.0 girişi yoksa malesef 2.0 la ancak 256 mb alırsınız
Merhabalar,ben de almayı düşünüyorum,memnun musunuz?Aynı SSD'nin 120 GB'lık versiyonu var bende. Değerlerde tuhaflık var. Ya anakart SATA 2, ya da SSD de veya başka bir yerde sorun olmalı.
Not: 1 yıldır kullanıyorum.
Eki Görüntüle 372217
Ben memnunum Hocam 1 senedir artık kullanıyorumMerhabalar,ben de almayı düşünüyorum,memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.