Kingroot ile POCO X3 NFC'ye root atmak sorun yaratır mı?

Öyle biri

Hectopat
Daha fazla  
Kingroot ile POCO X3 NFC'ye root atsam telefona bir şey olur mu? Bazıları Kingroot bozuk atıyor diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Kingroot ile atıyorsunuz? Kingroot çoğu yere göre virüs ve bazıları telefonu rootlamadığını bile söylüyor. Yerine Magisk kullanabilirsiniz. Neden Magisk kullanmıyorsunuz? Açık kaynak kodludur.

Neden kingroot ile atıyorsunuz? Kingroot çoğu yere göre virüs ve bazıları telefonu rootlamadığını bile söylüyor. Yerine Magisk kullanabilirsiniz. Neden Magisk kullanmıyorsunuz? Açık kaynak kodludur.

Videolarına baktım ama çoğu çok karmaşık anlatmış kingroot otomatik attığı için daha kolay diye. Anlaşılır Magisk ile root atan video varsa atar mısın?

Şu rehberi kullanabilirsiniz:

Cihazınız için TWRP varsa şunu da kullanabilirsiniz:

İlk rehber kolaylıkla işinize yarayacaktır. Bilgisayar lazım tabii. Yardıma ihtiyacınız olursa yazmaktan çekinmeyin lütfen. Yardım için foruma üyeyiz. Elimizden geldiği kadarıyla.

Son düzenleme:

İlk rehber kolaylıkla işinize yarayacaktır. Bilgisayar lazım tabii. Yardıma ihtiyacınız olursa yazmaktan çekinmeyin lütfen. Yardım için foruma üyeyiz. Elimizden geldiği kadarıyla.

Tamam teşekkürler.

Dr. Fone adlı otomatik root atma uygulaması var o nasıl bilgin var mı veya bildiğin otomatik root atma uygulaması var mı?

Son düzenleme:
Dr. Fone adlı otomatik root atma uygulaması var o nasıl bilgin var mı veya bildiğin otomatik root atma uygulaması var mı?
Ben Magisk dışında bir şey kullanmadım ve Kingroot'tan başka otomatik root atma programı bilmiyorum. Zannımca da hiçbir otomatik root atma uygulamasının güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Root işini bu şekilde halledemezsiniz. Bu yöntemden vazgeçseniz daha iyi olur.

Çok çok küçük bir umut @364809 başka bir yöntem söyleyebilir. Lakin o da benden daha çok bilgisi var diye, yoksa hiç ümidim yok.

Ben Magisk dışında bir şey kullanmadım ve Kingroot'tan başka otomatik root atma programı bilmiyorum. Zannımca da hiçbir otomatik root atma uygulamasının güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Root işini bu şekilde halledemezsiniz. Bu yöntemden vazgeçseniz daha iyi olur.

Çok çok küçük bir umut @364809 başka bir yöntem söyleyebilir. Lakin o da benden daha çok bilgisi var diye, yoksa hiç ümidim yok.

Magisk atarken telefon brick olsa onu kaldırabilir miyim?

Magisk atarken telefon brick olsa onu kaldırabilir miyim?
Olma ihtimali çok düşük. Olursa muhtemelen yazılımsal brick olur ki o da halletmesi basit. İşlemler dışında bir şey yapmazsanız, rehberde anlatılanlar haricine çıkmazsanız sorun yaşamazsınız.

O tip uygulamaları kullanmak yerine işlemleri kendiniz yapın. Root atmanın karmaşıklığı kafanızı karıştırıyor ise hiç bulaşmayın, telefon brick olma durumunda telefoncu telefoncu gezersiniz.

En güvenilir yöntemi boot.img patch ile Magisk kurmak. Encrpt var ise düz ADB ile kurmak bootloopa atar cihazı. TWRP+Magisk, DFE işlemi zor değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı