Kıngsman DDR5 RAM'ler iyi mi?

RAM'lar dedileri gibi kingsman taiwan fason üretim galiba GPU Z indirip bakacağım.

Elle çekersen sıkıntı olabilir. CPU-Z indirip SPD sekmesinden ekran görüntüsü paylaşır mısın?

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20251130_125147.jpg
    20251130_125147.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 13
  • 20251130_125133.jpg
    20251130_125133.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 20251130_125750.jpg
    20251130_125750.jpg
    258,1 KB · Görüntüleme: 12
RAM'lar dedileri gibi kingsman taiwan fason üretim galiba GPU Z indirip bakacağım.

Bu şekilde.
Gemini' a markayı sordum hakkında bilgilendirme yaptı merdiven altı bir marka gibi durmuyor. Sadece çok bilinmiyor sanırım. Mesela win11 deki Copilot' a sordum böyle bir ram markası bulunmuyor Kingston ile karıştırılıyor olabilir dedi😀
Biosdan expo profili açamıyorsunuz diye anladım 6000mhz ye sabitleyince sıkıntısız çalışıyorsa çok kurcalamaya gerek yok gibi.

Gemini'a markayı sordum hakkında bilgilendirme yaptı merdiven altı bir marka gibi durmuyor. Sadece çok bilinmiyor sanırım. Mesela Windows 11'deki Copilot'a sordum böyle bir RAM markası bulunmuyor Kingston ile karıştırılıyor olabilir dedi😀
BIOS'tan EXPO profili açamıyorsunuz diye anladım 6000MHz'ye sabitleyince sıkıntısız çalışıyorsa çok kurcalamaya gerek yok gibi.

BIOS'tan EXPO profili açamıyorum mecbur elle 6000MHz yaptım artık BIOS Update ile bir ihtimal ileride anakarta tanıtırlar diye bekliyorum 3 oyunda denedim %1 FPS'ler yerinde drop yok stabil şu anda umarım böyle devam eder teşekkürler yardımlar için.

Bir de ek olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki RAM ayarlarını BIOS'tan yapmayı düşünüyorum 4 part tüm ayarları uygulayacağım.

Sol üstteki EXPO kısmından seçmen lazım hocam. Bellekte EXPO profili var.

1764505548466.jpeg

BIOS'tan EXPO profili açamıyorum mecbur elle 6000MHz yaptım artık BIOS Update ile bir ihtimal ileride anakarta tanıtırlar diye bekliyorum 3 oyunda denedim %1 FPS'ler yerinde drop yok stabil şu anda umarım böyle devam eder teşekkürler yardımlar için.

Bir de ek olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki RAM ayarlarını BIOS'tan yapmayı düşünüyorum 4 part tüm ayarları uygulayacağım.

Videoyu izlemedim ama %99 Hynix A-Die için ayar veriyordur. Sende Micron çipler var bu ayarlar sende çalışmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı