Öncelikle yazı fontunu hemen düzelt yoksa uyarı alırsın. O listeden de RAM bulursun benim attığımın kodu yanlışta olabilir sonuçta alışveriş sitesinden direk kopyala yapıştır yaptım. O listeleri dikkate olma bütün markaların ürün kodları var. O listeyi kimse dikkate almaz yani ilk defa seni gördüm oraya bakan
RAM lerde belli başlı kriterler var dikkat ettiğimiz. Öncelikli olarak kapasitesi tabi 16 GB dan aşağı bir RAM alma Z390 anakartın olduğuna göre işlemcin 9. nesil diye düşünüyorum. Güncel anakartlar dual channel desteklediği için dual kit RAM almalısın 2x8 şeklinde yani. Tek modül alırsan iyi olmaz 16 GB olarak. Sonra gecikme değerleri var CAS latency olarak adlandırılan bu çok önemli bu değer düştükce fiyatıda artar RAM'in benim sana önerim CL 15 bütçe yetiyorsa CL 14 yada CL 16 al. Anakartın 4400 MHZ desteklediği için piyasadaki bütün RAM leri takabilirsin. Birde tek modül alacaksanda aynı RAM leri alacaksın ikiside aynı gecikmede aynı MHZ değerlerinde olacak. Bilmen gerekenler bunlar. Tekrar söylüyorum uyum için AM4 anakartlara DDR4 RAM takacaksın bu kadar.