Atto sonuçlarına göre sorun yok. CDM 8 ile test edin bir de. Bazen test esnasında sorun olabiliyor.
Sonuç aynı gibi. Kingston SSD Manager programında sağlık yüzdesi %99'a düşmüş. Daha 2 gün olmadı sisteme takalı.
Kingston'a attığım mail e cevap vermiş.
Kingston Technology ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
SSD SA400S37 / 240G'nizde karşılaşılan sorunu çözmek için bu SSD'nin donanım yazılımını güncellemenizi öneririz.
Donanım yazılımı güncellemesine geçmeden önce SSD'de depolanan verilerinizin yedeğini almanız önerilir.
SSD'nizin donanım yazılımını güncellemek için lütfen aşağıdaki talimatları izleyin:
1) SSD SA400S37 / 240G'yi ikincil disk olarak bilgisayarınıza bağlayın. Bu, işletim sisteminin başka bir diskten (HDD veya SSD) başlatılması gerektiği anlamına gelir.
2) Kingston SSD Manager yazılımını bu diske indirip kurun (HDD veya SSD):
Kingston® SSD Manager is an application that provides users with the ability to monitor and manage various aspects of their Kingston® Solid State Drive. Additionally, KSM provides users a complimentary one-year subscription to Acronis True Image for Kingston.
3) Kingston SSD Manager kurulduktan sonra, bu yazılımı başlatın ve size SSD SA400S37 / 240G'nin bir güncellemesi önerilmelidir. Mevcut aygıt yazılımı için "XXXXXXX [web] donanım yazılımına güncelle" düğmesine tıklayın.
4) Aygıt yazılımı güncellemesi tamamlandığında, lütfen bilgisayarı yeniden başlatın.
Artık SSD'yi bilgisayarınızda birincil disk olarak yeniden yükleyebilir ve işletim sisteminizi bu diskten önyükleyebilirsiniz.
Başka sorularınız için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Saygılarımızla,
Daniel Hermann
Sorunu çözdüm. BIOS ayarlarında IDE kalmış AHCI moda aldım. Şu an 540 Mb/s hız alabiliyorum.