- Makaleler
- 2
Trendyol şart mı hocam?
Çok pahalı.... Gereğinden hem de. Çöp.Alınır fiyatı da iyi.
Trendyol şart mı hocam?
Çok pahalı.... Gereğinden hem de. Çöp.Alınır fiyatı da iyi.
Tavsiye için teşekkürler. Sipariş ediyorum hemen bunu.Alınmaz, çok yavaş bir bellek.
![]()
Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 129,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunun fiyatının düşmesine bekle.
Trendyol şart mı hocam?
Çok pahalı... Gereğinden hem de. Çöp.
@382019Gibi siz yine de atın ben seçeyim.
Hocam hepsi burada ya baktım sandisk falan Kioxia markalar bunlar nasıl? Hem dosya kopyalama hem de boot için arıyorum fiyatı önemli değil bütçe 250 TL
Amazon indirimleri başlayınca ürün seçersiniz hocam.Hocam hepsi burada ya baktım sandisk falan Kioxia markalar bunlar nasıl? Hem dosya kopyalama hem de boot için arıyorum fiyatı önemli değil bütçe 250 TL
Profesyonel kullanmayacağım diyor depolama için kullanacaksa tam olarak nasıl bir sorun çıkabilir?Trendyol şart mı hocam?
Çok pahalı.... Gereğinden hem de. Çöp.
Bozuluyor ki bir süre sonra. Ayrıca sana eksi atan kişi kim?Profesyonel kullanmayacağım diyor depolama için kullanacaksa tam olarak nasıl bir sorun çıkabilir?
Ayrıca şu ismi dahi olmayıp rakamlardan oluşan şahsı gözardı etmeme rağmen hala gördüğü yerde yazılarıma eksi atmaya devam ediyor engel atma yeri falan olsa da engeli basıp kurtulsam şundan.
Tamamdır hocam, hali hazırda bir acelem yok sadece bir usb yi bu boot işleri için ayırmak istiyorum.Amazon indirimleri başlayınca ürün seçersiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.