Kingston dtx 64 GB flash bellek alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar profesyonel birisi veya profesyonel bir amaç için kullanan bir kişi değilim. Flash belleğin fiyatı bana çok uygun geldi sizce bu flash bellek alınır mı?

Alınır fiyatı da iyi.

@Kurtlar Vadisi Pusu Hocam aynısını aldım kullanıyorum. 3.2 gen ibaresine aldanıp hızlıdır diye aldım fakat hızı çok yavaş çıktı. Gündelik normal kullanımda işinizi görür ama sürekli dosya transferi yapıp, hızdan yana bir performans bekliyorsanız işinizi görmeyebilir. Yapacağınız işe ve beklenen etkiye göre değişir.

@Kurtlar Vadisi Pusu hocam aynısını aldım kullanıyorum. 3.2 gen ibaresine aldanıp hızlıdır diye aldım fakat hızı çok yavaş çıktı. Gündelik normal kullanımda işinizi görür ama sürekli dosya transferi yapıp, hızdan yana bir performans bekliyorsanız işinizi görmeyebilir. Yapacağınız işe ve beklenen etkiye göre değişir.

Teşekkürler sadece 2-3 küçük dosya için kullanmam gerekiyordu satın alacağım.

Alınır fiyatı da iyi.

Teşekkürler.

Alınmaz, çok yavaş bir bellek.

Bunun fiyatının düşmesine bekle.

Hızı benim için çok önemli değil attığınız ürün bana biraz çirkin (görünüş açısından) gibi geldi attığım ürünün hiçbir alınacak tarafı yok mu?

Hızı benim için çok önemli değil attığınız ürün bana biraz çirkin (görünüş açısından) gibi geldi attığım ürünün hiçbir alınacak tarafı yok mu?
Neden görüntüye bakıyorsunuz.... Aynısı oyuncu ekipmanlarında da yapılıyor.

Yok maalesef. Bir gün yüksek boyutlu aktarım yaptıktan sonra pişman olursun.

Piyasadaki her USB bellek elimde, AUV150 çok iyi. DTX, yazma hızı ve okuma hızı rezalet ve 1/2 aya bozuluyor, almayın.

@382019 @550519 Peki Trendyol üzerinden başka bir flash bellek önerir misiniz? Yine aynı bütçe.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı