Kingston Flash Bellek Format Flashı Olur mu?

Ender Gülen

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmak için flasha ISO yükleyeceğim. Ama bu işlemde Toshiba belleklerin hepsi bozuldu. SanDisk'te böyle bir problem yaşamadım ama şu an elimde Kingston var. Bu flash sorun çıkarır mı? Deneyen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Kingston marka bellek ile format atmıştım fakat sorun yaşamamıştım. Önemli olan belleği düzgün biçimlendirmek ve belleğin yeterli kapasiteye sahip olması zaten. Belleğiniz güncel USB bağlantılarını destekliyor ise ve sizde buradan dosya aktarımı yapacaksanız işleminiz daha da hızlı olur hem.

Bozulma değildir o. ISO ile biçimlendirme sırasında Flash belleğin bütün alanı kullanılmaz, belli bir alan unpartitioned space olarak kalır. Olması gereken boyuttan daha küçük gözükünce mi bozuldu sandınız acaba?

Formattan sonra diski yeniden kullanabilmeniz için tekrar biçimlendirmeniz gerekiyor.

Bilgisayar okumuyor belleği internette önerilere baktım bulamadım. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama hiç bir şey yapamıyorum.
Bozulma değildir o. ISO ile biçimlendirme sırasında Flash belleğin bütün alanı kullanılmaz, belli bir alan unpartitioned space olarak kalır. Olması gereken boyuttan daha küçük gözükünce mi bozuldu sandınız acaba?

Formattan sonra diski yeniden kullanabilmeniz için tekrar biçimlendirmeniz gerekiyor.

Bilgisayar okumuyor belleği internette önerilere baktım bulamadım. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama hiç bir şey yapamıyorum.

Bazı durumlarda okumadığı da oluyor. HP USB Disk Storage Format Tool ile deneyin. Olmaz ise Windows Disk bölümleme aygıtı üzerinden formatlayıp herhangi bir harfi atama yaptıktan sonra Windows Gezgininde çıkması lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı