Kingston RAM düzgün çalışmıyor

sfkctn

Decapat
Yer
Şile
Daha fazla  
Meslek
Özel Sektör
Merhabalar,

Daha önceden laptopuma RAM tavsiyesi istemiştim. Sizlerde yardımcı olmuştuğunuz. ( Grundig GNB 1555 B1 i3 RAM yükseltme ). Ben Kingston 4 GB RAM almıştım. Geçen sene RAM'i taktım ve RAM laptop tarafından algılanmıştır. 1 seneyi geçti kusursuz bir şekilde çalıştı. Lakin geçen hafta laptopumun Power tuşuna basınca bir saniyeliğine ışığı yanıp sonra sönüyordu. Bende araştırma yaptım RAM'larin yerlerini değiştirdim. Sonra tek tek taktım yeni aldığım RAM laptopu açamıyordu. Peki benim aldığım RAM'de mi bir şey var yoksa benim bilmediğim başka bir ayarı mi var?

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Daha önceden laptopuma RAM tavsiyesi istemiştim. Sizlerde yardımcı olmuştuğunuz. ( Grundig GNB 1555 B1 i3 RAM yükseltme ). Ben Kingston 4 GB RAM almıştım. Geçen sene RAM'i taktım ve RAM laptop tarafından algılanmıştır. 1 seneyi geçti kusursuz bir şekilde çalıştı. Lakin geçen hafta laptopumun Power tuşuna basınca bir saniyeliğine ışığı yanıp sonra sönüyordu. Bende araştırma yaptım RAM'larin yerlerini değiştirdim. Sonra tek tek taktım yeni aldığım RAM laptopu açamıyordu. Peki benim aldığım RAM'de mi bir şey var yoksa benim bilmediğim başka bir ayarı mi var?

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 😊

RAM'leri takarken çizmiş veya zarar vermiş olabilirsiniz tecrübeliyim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı