Arkadaşlar Technopat'ın yeni yayınladığı "Sahte Kingston SSD ile Orijinalini Karşılaştırdık" videoyu izlerken kendiminkini de merak ettim. Kingston SSD Manager programı çalışmadı okuma hızı iyide yazma hızı düşük, aygıt yazılımında da başka marka SSD çıktı yanlış bakmadıysam. Siz de bir bakabilir misiniz? Bu arada nasıl 9TB veri yazdığımı anlayamadım.
Write hızı beni şüpheye düşürdü. Lâkin firmware'ine baktım ama orijinal gibi duruyor. Ama Crystal Disk Mark'ta öyle görünsün diye de öyle gösterttirebilirler. 9TBW hiç bir şey o SSD için. Benim Samsung 970Pro SSD 30TBW'de şu an hala ilk günkü performansında.
Okuma yazma hızından ziyade insanlar Kingston Samsung gibi firmaların arkasına verilerim lap diye gitmesin diye sığınıyor. Yarın öbür gün bir elektrik kesintisinden sonra verileriniz uçarsa kara kara düşünürsünüz.
Kanka 2016 yılında sarı siteden babam kendine içinde oyun dahi oynanmamış bir bilgisayar aldı.
Eve geldiğimizde CS 1.6 falan yüklüydü. Abim bir SSD getirip takmıştı nereden alındığını ben de bilmiyorum. Bu arada oyun dahi oynanmamış tertemiz bilgisayarın içini açtığımızda klavyeye kahve döküldüğünü öğrendik.
Kanka 2016 yılında sarı siteden babam kendine içinde oyun dahi oynanmamış bir bilgisayar aldı.
Eve geldiğimizde CS 1.6 falan yüklüydü. Abim bir SSD getirip takmıştı nereden alındığını ben de bilmiyorum. Bu arada oyun dahi oynanmamış tertemiz bilgisayarın içini açtığımızda klavyeye kahve döküldüğünü öğrendik.
Okuma yazma hızından ziyade insanlar Kingston Samsung gibi firmaların arkasına verilerim lap diye gitmesin diye sığınıyor. Yarın öbür gün bir elektrik kesintisinden sonra verileriniz uçarsa kara kara düşünürsünüz.