Çözüldü Kingston SSD sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SV300S37A120G
Arkadaşlar Technopat'ın yeni yayınladığı "Sahte Kingston SSD ile Orijinalini Karşılaştırdık" videoyu izlerken kendiminkini de merak ettim. Kingston SSD Manager programı çalışmadı okuma hızı iyide yazma hızı düşük, aygıt yazılımında da başka marka SSD çıktı yanlış bakmadıysam. Siz de bir bakabilir misiniz? Bu arada nasıl 9TB veri yazdığımı anlayamadım.

1678907941651.png

1678907963669.png

1678908076404.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka 2016 yılında sarı siteden babam kendine içinde oyun dahi oynanmamış bir bilgisayar aldı.
Eve geldiğimizde CS 1.6 falan yüklüydü. Abim bir SSD getirip takmıştı nereden alındığını ben de bilmiyorum. Bu arada oyun dahi oynanmamış tertemiz bilgisayarın içini açtığımızda klavyeye kahve döküldüğünü öğrendik. 🙂🙂
Aslında Kingston'a ürünün arka kısmındaki stickerları görünecek bir şekilde fotoğrafını çekip gönderebilirsin mail ile. En sağlıklı bilgiyi onlardan alırsın. Onlarda bilgilensinler.
customerservice@kingston.eu

Kingston SSD Manager X64 olan versiyonunu mu indirdiniz?

Evet. Şimdi başka bir arkadaşın dediğini indiriyorum bilgilendireceğim.

Arkadaşlar benim indirdiğim sürüm desteklemiyormuş. Bu versiyonda SSD'yi gördü.

İyi dayanmış cidden ama ben olsam en azından verilerimi yedeklerdim.

Yedekledim şu an ya bilgisayarın ya da SSD'nin bir ayağı çukurda.

Dosya Ekleri

• 1678909391253.png
    1678909391253.png
    103,8 KB · Görüntüleme: 93
Bir sorun yok, sahte değil. Boşa ortalığı galeyana getiren üyeler şaşırtmıyor. Çözüm odaklı olsalar keşke.

Sizin adınıza sevindim açıkçası. Ama ne olursa olsun Write hızı o kadar düşmemeli bir SSD'de. 9TBW demek arabada 10bin KM gibi bir şey yani. Yıpranmamış SSD.

En düşük kalite ve ilk çıkan SSD modellerinden bir tanesi olduğu için kontrolcüsü vs. oldukça eski ve güçsüz. Bu sebeple hızlı yıpranıyor. Eğer halihazırda SSD'nizde bir problem gözlemlemediyseniz endişelenmenize gerek yok.

Deneyin bu sürümde sahte SSD algılama varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Deneyin bu sürümde sahte SSD algılama varmış.
Arkadaşın sorunu çözüldü. Doğru olan eski sürümü indirdi. V300 eski bir model olduğu için en güncel Kingston SSD Manager sürümünü desteklemiyor.

Bilmediğimiz bir şey öğrendik bu günde. Sevindim adınıza.

Bir sorun yok, sahte değil. Boşa ortalığı galeyana getiren üyeler şaşırtmıyor. Çözüm odaklı olsalar keşke.

"Kingston SSD Manager programı çalışmadı okuma hızı iyide yazma hızı düşük, aygıt yazılımında da başka marka SSD çıktı yanlış bakmadıysam." arkadaşın yazdığı bu yazıya istinaden verilmiş cevaplar olduğuna eminim. Fakat teşekkür ederiz hatamızı düzelttiğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı